PAL LSI – robuuste & betrouwbare monsterverwerking

Reproduceerbare resultaten dankzij geoptimaliseerde injectieverwerking.

PAL system logoPAL LSI autosamplerHet is alleen mogelijk om reproduceerbare resultaten te verkrijgen als de injecties perfect worden verwerkt. De PAL LSI is ontworpen voor nauwkeurige en accurate verwerking van vloeibare monsters tot een volume van 100µL. In combinatie met de PAL Sample Control software kunnen alle parameters die te maken hebben met opzuigen en doseren van vloeibare monsters volledig worden aangestuurd. Dit is cruciaal voor perfecte injecties. Een reeks injectiespuiten van 1.2µuL tot 100µL is beschikbaar. Het voorbeeld hieronder is een hoeveelheid interne standaard die is ingeklemd tussen het oplosmiddel en het het monster. De lucht tussen de verschillende vloeistoffen voorkomt dat deze gaan mengen. De nauwkeurige afstelling van deze stappen vormt de basis van reproduceerbare methoden.

Oppakken en plaatsen

De PAL LSI is een robot die elke driedimensionale positie binnen haar werkruimte kan bereiken en is bij uitstek geschikt voor het oppakken en plaatsen van voorwerpen zoals vials. Het kan vanuit verschillende vials in verschillende detectors of transport vials injecteren. Dit kan vanuit een lade met vials tot aan gestapelde temperatuurgestuurde objecten.

Samenvatting eigenschappen van de PAL LSI:

 • zeer grote monstercapaciteit – gerealiseerd door veranderingen in het ontwerp van de Sample Trays
 • snellere injectie – discriminatie van vluchtige componenten wordt voorkomen
 • nieuwe Vortex mixer voor het automatisch mengen en homogeniseren van de monsters
 • veel opties beschikbaar wat samenstelling optimale configuratie vereenvoudigt
 • de eenvoudig te bedienen CHRONOS Master Software zorgt voor optimale aansturing en integratie van het chromatografiesysteem
 • onze oplossing van CHRONECT Robotic Group vormt een ideale combinatie met de PAL-serie en de CHRONOS Software

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels