Peristaltische ICP Pump Tubing van SCP Science is verkrijgbaar voor alle belangrijke ICP en ICP-MS spectrometer monsterintroductiesystemen in de materialen PVC, SolventFlex, Siliconen en Viton. Als u niet zeker weet welk materiaal het meest geschikt is voor uw applicatie, kunt u het juiste materiaal selecteren in de Chemical Resistance Chart. Middels kruisverwijzingen vindt u snel de slang die u nodig hebt in onderstaande documentatie.

Een flared pompslang loopt aan het uiteinde wat naar buiten uit zodat de monsterslang eenvoudiger in de pompslang te brengen is. Dit is voornamelijk het geval als u met verschillende binnendiameters werkt.

Ftalaatvrije ICP Pump Tubing

Ftalaten maken plastics zachter, maar zijn tegelijkertijd ook belastend voor het milieu. SCP Science heeft ftalaatvrije PVC ICP Pump Tubing ontwikkeld. Hiermee lopen zij vooruit op wijzigende wetgeving omtrent het gebruik van ftalaten.

De nieuwe slang is door het weglaten van de ftalaten iets stugger, maar uitgebreide testen hebben laten zien dat de prestaties en de duurzaamheid gelijk of zelfs beter zijn dan de Tubing die ftalaten bevat. Dit feit wordt ondersteund door testen die wekenlang gedaan zijn met 5 ICP Spectrometers in de laboratoria van SCP Science, alsook in externe laboratoria.

Bestelnummers:

Phthalate-free PVC Pump Tubing, 2-stop

Phthalate-free PVC Pump Tubing, 3-Stop

Vindt u in onderstaande documentatie niet de gewenste slang? Check ook de pompslangen van Glass Expansion hieronder.

GlassExpansionlogolargePumpTubeo-rGlass Expansion peristaltische pomp Tubing  is verkrijgbaar voor alle belangrijke ICP en ICP-MS spectrometer monsterintroductiesystemen in de materialen PVC, Solva Flex, Tygon, PharMed en Viton.

Glass Expansion heeft een handig hulpmiddel waarmee u op basis van de combinatie pompslang en pompsnelheid de monsteropname kunt berekenen, namelijk de Pump Speed and Sample Uptake Calculator.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels