Nieuwe PFA C-Flow s-type Nebulizer

Savillex heeft een nieuwe generatie C-Flow s-type serie PFA Nebulizers gelanceerd. Deze zijn speciaal ontworpen voor de ICP-MS analyse van halfgeleiders en soortgelijke veeleisende laag volume ICP-MS analyses. Het s-type combineert op unieke wijze de gevoeligheid en de uitstekende ‘washout’ van een Nebulizer met geïntegreerde aanzuiglijn met de veelzijdigheid en het gemak van een demonteerbare Nebulizer.

Het C-Flow s-type introduceert een nieuw ontwerp van het binnenwerk dat de efficiëntie van de Nebulizer aanzienlijk verbetert en een ongeëvenaarde gevoeligheid biedt.

Vergeleken met alle andere PFA concentrische Nebulizers is de gevoeligheid 10% hoger in normaal plasma en 15% hoger in koel plasma.

Elke s-type PFA C-Flower s-type NebulizersNebulizer is voorzien van een demontabele aanzuiglijn die aan de Nebulizer wordt bevestigd via een ‘zero dead volume’ connector. Als de aanzuiglijn ooit beschadigd raakt kan die simpel vervangen worden; de Nebulizer zelf hoeft dan niet vervangen te worden. Concurrerende demontabele Nebulizers hebben vaak last van een verminderde washout als gevolg van carry-over.  Bij het C-Flow s-type is dat niet het geval en is zelfs net zo goed als Nebulizers met geïntegreerde aanzuiglijn.

Het programma C-Flow s-type Nebulizers omvat de C50’s, C100’s en C250’s; elk met een nominale  opzuigsnelheid van respectievelijk 50, 100 en 250µL/min. Elke versie kan met en zonder probe op de aanzuiglijn worden besteld. Daarbij kan uit een reeks verschillende probes worden gekozen die passen op veelgebruikte merken autosamplers. C-Flow s-type Nebulizers zijn geschikt voor conventionele monsterintroductiesystemen en mogen niet worden gebruikt in desolvators. Het s-type vervangt de vorige generatie C-Flow en wordt de standaard Savillex-Nebulizer.

This post is also available in: Engels