Glass Expansion

Glass Expansion uit Melbourne, Australië,  produceert sinds het begin van de jaren tachtig monsterintroductie-onderdelen voor de ICP-OES en ICP-MS. Producten van dit merk zijn een kosteneffectief alternatief voor originele producten van Agilent, PerkinElmer, Shimadzu, Thermo Scientific et cetera (die overigens in de meeste gevallen van Glass Expansion afkomstig zijn).

Vandaag de dag ondersteunen zij instrumenten van 16 fabrikanten en bieden ze een voorbeeldintroductiesysteem voor meer dan 50 verschillende ICP- en ICP-MS-modellen. Veel grote ICP-fabrikanten leveren hun producten standaard. Hun producten zijn omarmd door gerenommeerde analisten in de ICP-industrie en worden erkend als ‘industriestandaard’ producten.

Om de hoogste productkwaliteit te bereiken ontwerpen zij producten van de hoogste kwaliteit met bijpassende service. Zij hebben unieke en gepatenteerde productiemethoden ontwikkeld die de productie van componenten met de hoge mechanische sterkte en de micron-niveau dimensionale nauwkeurigheid mogelijk maakt. Zo voldoen zij altijd aan de strengste analytische specificaties die nodig zijn.  Kies voor een een wereldwijd erkend monsterintroductiesysteem voor uitstekende precisie, kosteneffectiviteit en reproduceerbare resultaten.

Producten:

Download catalogus Glass Expansion hier.