PAL RSI – robuust werkpaard

PAL system logo

De PAL RSI is het robuuste werkpaard voor analytische labs. Het is de kosteneffectieve oplossing voor labs die behoefte hebben aan robuustheid en compromisloze prestaties.
Wetenschappers en labtechnici hebben te maken met tijdsdruk en some een enorme hoeveelheid werk. De betrouwbaarheid van Hardware en Software zou niet iets moeten zijn waar de gebruiker zich zorgen over zou moeten maken. Het wordt gewoon van iedere tool verwacht.
Dat is precies waarvoor de PAL RSI ontworpen is. Het is een tool waarop je kan vertrouwen. Wereldwijd meer dan 40.000 PAL systemen is hiervan het bewijs. Ieder PAL RSI die de fabriek verlaat heeft een gedegen robuustheidstest ondergaan.
De PAL RSI is een flexibele tool. Haar open en modulaire architectuur maakt het tot het meest veelzijdige systeem op de markt. Tools kunnen verwisseld worden binnen enkele minuten.
PAL gebruikers die met GC werken houden van de mogelijkheid om vloeistof, Headspace of SPME Sampling op hetzelfde systeem te kunnen gebruiken. LC klanten waarderen de PAL vanwege de enorme monstercapaciteit en de variatie in beschikbare injectiespuiten en kleppen.

De PAL RSI is een veilige investering; als de sampler niet meer aan de eisen voldoet, kunnen modules met extra functionaliteit eenvoudig worden toegevoegd. Het is zelfs mogelijk om op ieder moment te upgraden naar volledige functionaliteit van een RTC.

Samenvatting eigenschappen van de PAL RSI:

 • zeer grote monstercapaciteit – gerealiseerd door veranderingen in het ontwerp van de Sample Trays
 • snellere injectie – uitsluiting van vluchtige componenten wordt voorkomen
 • nieuwe Vortex mixer voor het automatisch mengen en homogeniseren van de monsters
 • veel opties beschikbaar wat samenstelling optimale configuratie vereenvoudigt
 • de eenvoudig te bedienen CHRONOS Master Software zorgt voor optimale aansturing en integratie van het chromatografiesysteem
 • Onze partner Axel Semrau heeft een interface ontwikkeld, CHRONECT genaamd, waardoor de PAL-serie in combinatie met de CHRONOS Software een ideale combinatie vormt

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels