Instrument Solutions is vanaf 2000 uw partner in analyseapparatuur, verbruiksmaterialen en support voor de laboratoria in België, Nederland en Luxemburg. Wij beschikken over een eigen Demonstratie- & Applicatie Laboratorium en bieden Installatie, Reparatie en Preventief Onderhoud op uw locatie. Wij zijn specialist op het gebied van Monstervoorbewerking, Monsterbehandeling, Automatisering & Dosering voor Elementanalyse, Chromatografie, Geur- en Smaakanalyse, Deeltjesgrootte & Materiaalkarakterisering.

Onze oplossingen zijn erop gericht om:

  • operationele kosten te verlagen
  • meer uit uw instrumenten te halen
  • langer van uw instrumenten te kunnen genieten

Door het brede en gedeeltelijk merkonafhankelijke productaanbod zoeken wij samen met u voor  passende oplossingen. Aan de basis van ons advies ligt gedegen technische en vakinhoudelijke kennis van de instrumenten. Al onze oplossingen worden uitgebreid getest voordat ze naar de klant worden gestuurd!

Wij richten ons voornamelijk op de volgende sectoren:
contractlaboratoria, voedingsmiddelenindustrie, waterbehandeling, farmacie, chemische industrie en milieulaboratoria.

Compliance

Zero Tolerance Statement over anti-omkoping principes

Instrument Solutions Benelux hecht veel waarde aan de manier waarop wij ons gedragen als individuen en de manier waarop wij zaken doen.  Deze waarden stellen dat we integer handelen, ons eerlijk gedragen en  zorgvuldig en verantwoordelijk zijn. Lees onze Zero Tolerance Statement hierover.

This post is also available in: Engels