Instrument Solutions is een handelsorganisatie in analyseapparatuur, verbruiksmaterialen en technische service binnen de laboratoriumbranche en al vanaf 2000 actief binnen Nederland, België en Luxemburg.

Zij beschikken over een eigen demonstratie- en applicatielaboratorium en bieden installatie, reparatie en preventief onderhoud bij u op het lab en in hun eigen Service Center in Nieuwegein.

Het productaanbod richt zich op monstervoorbewerking, monsterbehandeling, automatisering & dosering voor elementanalyse, chromatografie, geur- en smaakanalyse en materiaalkarakterisering.

De productspecialisten van Instrument Solutions zoeken samen met u naar passende oplossingen. Aan de basis van ons advies ligt gedegen technische en vakinhoudelijke kennis van de instrumenten. Al deze oplossingen worden uitgebreid getest voordat ze naar de klant worden gestuurd!

De sectoren waarop Instrument Solutions zich richt:
contractlaboratoria, voedingsmiddelenindustrie, waterbehandeling, farmacie, chemische industrie en milieulaboratoria.

Compliance

Zero Tolerance Statement over anti-omkoping principes

Instrument Solutions Benelux hecht veel waarde aan de manier waarop wij ons gedragen als individuen en de manier waarop wij zaken doen.  Deze waarden stellen dat we integer handelen, ons eerlijk gedragen en  zorgvuldig en verantwoordelijk zijn. Lees onze Zero Tolerance Statement hierover.

This post is also available in: Engels