Filters

Het filtreren van een oplossing of gas voor het injecteren in het gewenste instrument kan veel invloed hebben op het resultaat. Zo kan een simpel filter ervoor zorgen dat onzuiverheden worden afgevangen en hierdoor instrumenten en kolommen langer meegaan. Ook verlaag je de kans op “carry over”.

Het kiezen van de juiste filter is erg belangrijk. Je wilt namelijk niet dat de gewenste componenten worden gefiltreerd. Zo zijn er veel verschillende filters in verschillende deeltjesgrootte, filter diameter en materiaal. Ook zijn er combi-filters bestaande uit meerdere materialen en poriegrootte, om zo veel mogelijk onzuiverheden op te vangen. Afhankelijk van wat er moet worden gefiltreerd, moet de juiste filtermateriaal worden gekozen;

Via de onderstaande link kunt u onze brochure downloaden, en heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste filter voor uw monstervoorbewerking? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande contactformulier of via onze chat.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels