ICP standaarden Inorganic Ventures tot 5 jaar houdbaar

Standaarden van Inorganic Ventures hebben tot nu toe altijd een gecertificeerde houdbaarheid van één jaar gehad. Door nieuwe technologie is het nu mogelijk om standaarden voor ICP-OES, ICP-MS en AAS tot 5 jaar te bewaren zonder dat de concentratie verandert. Deze 5 jaar gaat in op het moment dat een batch wordt geproduceerd. Het is dus niet zo dat deze nog 5 jaar houdbaar zijn op het moment dat u de standaard ontvangt. Zij streven er echter naar om standaarden te leveren die nog twee jaar houdbaar zijn op het moment dat ze bij de klant geleverd worden. Dit is echter niet te garanderen. Wij garanderen natuurlijk nog steeds een houdbaarheid van minimaal één jaar.

Achtergrond; wat is transpiratie?

Transpiratie verwijst naar de wand van fles die waterdamp doorlaat en/of door verdamping vanuit de gesloten flesopening. Het leidt tot verhoging van de concentratie van de CRM/RM.

Inorganic Ventures TCT zakkenDe oplossing

Transpiration Control Technology verlengt de houdbaarheid van het product. Inorganic Ventures gebruikt een speciaal gealuminiseerde zak die een verhoging van de concentratie verhindert tot het moment dat de zak geopend wordt. De gesealde TCT zak stopt het verlies aan waterdamp uit de fles als evenwicht in de zak wordt bereikt. Het is dus hetzelfde product van hoge kwaliteit zoals u van hen gewend bent, maar dan nog meer verbeterd.

TCT is een investering van Inorganic Ventures die de houdbaarheid van de standaarden verlengt én u meer controle geeft over uw standaarden zonder dat het u extra kost. De onvoorwaardelijke garantie van de producten blijft hetzelfde.

 

Wat betekent dit voor u?

Standaarden die u ontvangt zullen verpakt zijn in een TCT zak. In de gesealde zak is de standaard vier jaar gecertificeerd. Op het moment dat u de zak opent is de standaard één jaar gecertificeerd. Na ontvangst van het product houdt u de zak dus dicht tot u het gaat gebruiken. Op de zak staat vermeld hoe lang u het product kunt gebruiken voordat het verloopt.

Op de website van Inorganic Ventures vindt u de volledige uitleg.

 

This post is also available in: Engels