Scion Instruments

logo Scion Instruments

Instrument Solutions is exclusief distributeur van Scion Instruments voor de Benelux  en verzorgt de verkoop en Technische Service van deze instrumenten. U kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen 8300-GC en 8500-GC en desgewenst gecombineerd met een Single Quadrapole (SQ) massaspectrometer, model 8700, en Triple Quadrapole (TQ) massaspectrometer, model 8900, met of zonder autosampler. Voor alle voorgaande modellen (3800, 3900, 430, 450, GC-436, GC-456) leveren wij verbruiksmateriaal, reserveonderdelen  en Technische Service & Support.

Model 8500-GC van Scion
Flexibele GC maatoplossingen
Voorgedefinieerde HardwareStandaard AnalyzersMaatoplossingen
Standaard GC Hardware is aangepast voor een specifieke applikatie.In de fabriek voorgeconfigureerd en getest om te voldoen aan specifieke ‘standaard’ methode.GC systemen die zijn geconfigureerd en getest zijn op basis van klantspecifieke eisen.
Elimineert de noodzaak om in het veld aanpassingen te doen.Omvat methode, kolom, referentie/prestatie validatie standaard, proefchromatogram, documentatie specifiek voor de methode en installatie.
Configuratie geleverd via aangepaste fabrieksmodificatie.
Bespaart u tijdTesten uitgevoerd door de fabriek in overeenstemming met door u opgestelde eisen via speciale testspecificaties.
Scio 8900 TQMS

This post is also available in: Engels