Scion Instruments

SCIONTechlogo_RAL

Instrument Solutions is exclusief distributeur van Scion Instruments voor de Benelux  en verzorgt de verkoop en Technische Service van deze instrumenten. U kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen 436– en 456-GC’s en desgewenst gecombineerd met een Single Quadrapole (SQ) massaspectrometer, met of zonder 8400- of 8410 autosampler. Voor alle voorgaande modellen (3800, 3900, 430, 450) leveren wij verbruiksmateriaal, reserveonderdelen en Technische Service & Support.

1
2
3
4
5
6
1

6oo Hz datasnelheid detectoren

2

Volledige EFC mogelijkheden:

  • tot 3 modules
  • 1 Back Flush optie
3

Hoge druk injectiepoorten in range van 0 – 10 Bar

4

Kleuren Touch Screen en Interface

5

Smalle Footprint zorgt voor ruimtebesparing op werkblad

6

High Performance oven, snelle opwarm- en afkoelsnelheid 170°C.

Set-Point resolutie: 0,1°C, maximaal 450°C.

Flexibele GC maatoplossingen
Voorgedefinieerde HardwareStandaard AnalyzersMaatoplossingen
Standaard GC Hardware is aangepast voor een specifieke applikatie.In de fabriek voorgeconfigureerd en getest om te voldoen aan specifieke ‘standaard’ methode.GC systemen die zijn geconfigureerd en getest zijn op basis van klantspecifieke eisen.
Elimineert de noodzaak om in het veld aanpassingen te doen.Omvat methode, kolom, referentie/prestatie validatie standaard, proefchromatogram, documentatie specifiek voor de methode en installatie.
Configuratie geleverd via aangepaste fabrieksmodificatie.
Bespaart u tijdTesten uitgevoerd door de fabriek in overeenstemming met door u opgestelde eisen via speciale testspecificaties.

This post is also available in: Engels