Vials & Caps

Over het algemeen worden vials en caps gezien als basisproduct, terwijl deze het verschil kunnen maken tussen een goede en een slechte analyse. Niet geschikte vials en caps kunnen immers onder andere zorgen voor contaminatie, verdamping van producten en snellere slijtage van de injectienaalden.

Zo is het voor bepaalde analyses van belang om de juiste vials en septa te gebruiken, zoals voor de analyse van Mosh-Moah. Vial septa’s kunnen Mosh Moah gerelateerde componenten bevatten die ruis of vals-positieve resultaten veroorzaken. Hierover kunt u meer lezen in ons nieuwsbericht,

Ons brede assortiment vials en caps van verschillende producenten zijn er in diverse soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor specifieke analyses voor LC, GC en ICP applicaties.

Voor vial krimptangen verwijzen wij u naar deze pagina.

Via de onderstaande link kunt u onze brochures downloaden, en heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste vials en/of caps? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande contactformulier of via onze chat.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels