Standaarden en Certified Reference Materials, CRM

De kwaliteit van uw analytische meting is afhankelijk van het referentiemateriaal dat wordt gebruikt voor de kalibratie van uw instrument. Door hoogwaardige gecertificeerde referentiematerialen te gebruiken, geproduceerd volgens een ISO geaccrediteerd proces, bespaart u tijd en verhoogt u de kwaliteit van het werk van uw laboratorium.

U heeft geïnvesteerd in hoogstaande analyse-instrumenten die veelal zeer lage concentraties kunnen meten. Als u echter niet beschikt over de juiste standaarden, loopt u het risico op onjuiste analyseresultaten. Dit kan leiden tot economische en zelfs gezondheidsschade.

Instrument Solutions werkt met partijen die het produceren van betrouwbare standaarden tot levenswerk hebben gemaakt. Hieronder vermelden wij kort de merken waarmee wij samenwerken met kort wat hun specialiteit is. Vervolgens kunt u via onderstaande links meer te weten komen van de producten die deze merken produceren.

Wat is referentiemateriaal?

Referentiematerialen zijn van cruciaal belang voor het vaststellen van de vergelijkbaarheid en nauwkeurigheid van analyseresultaten tussen verschillende locaties en in de tijd. Een referentiemateriaal wordt gedefinieerd als een “materiaal dat voldoende homogeen en stabiel is wat betreft een of meer gespecificeerde eigenschappen en waarvan is vastgesteld dat het geschikt is voor het beoogde gebruik in een meetproces.”

Inorganic Ventures

Al sinds 1985 legt Inorganic Ventures zich louter toe op het productieproces van gecertificeerde referentiematerialen en hebben zij dit geperfectioneerd. Hun producten zijn stabiel, compatibel, NIST-herleidbaar en worden vervaardigd en getest volgens ISO 17034 & ISO 17025 richtlijnen (A2LA 883.01 & 883.02). Zij produceren bijna ieder anorganisch CRM voor ICP, ICP-MS, IC, atoomabsorptie, natte chemie en QC-toepassingen. Hiermee leveren zo ultieme standaarden voor uiteenlopende industrieën.

Vanuit het laboratorium in Virginia’s New River Valley, USA, zijn hun processen verfijnd en maken ze gebruik van hoogstaande productiecapaciteiten. Dit allemaal om u verder op weg te helpen in uw sector. Of u nu te maken hebt met specificaties voor bulkproductie, strenge vereisten voor hoge zuiverheid, behoefte hebt aan gespecialiseerde verpakkingen en containers of aangepaste chemische mengsels wilt uitbesteden, wij kunnen u helpen.

Voor elk probleem dat uniek is voor uw bedrijf, zal Inorganic Ventures een unieke oplossing ontwikkelen. Met flexibiliteit, nauwkeurigheid en out-of-the-box denken, kunt u absoluut vertrouwen op de integriteit van uw testen. Door het proces in onze eigen industrie te verfijnen, stellen zij u als klant in staat leider te worden binnen uw sector.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels