Als u over een Varian of Bruker GC beschikt van type GC3800, GC3900, GC430, GC450, GC436 of GC456, dan is de volgende informatie voor u wellicht interessant.

Sinds maart 2015 is Instrument-Solutions distributeur van Scion™ Instruments (zie nieuwsbericht). Scion Instruments heeft de productie van de GC en GCMS (SQ)-lijn van Bruker overgenomen en zet daarmee het voormalige Varian portfolio op dit gebied voor. Instrument Solutions is verantwoordelijk voor de service, onderhoud en levering van onderdelen van Varian en Bruker GC’s modellen:

Een team van zeer ervaren service-technici die specifiek voor deze GC’s een uitgebreide training hebben gevolgd staat voor u klaar om uw Varian instrument te onderhouden en/of te repareren.

Voorstel voor Preventief Onderhoud, onderhoudsovereenkomst of onderdelen, verbruiksmaterialen of reparatie?

Vul het formulier in op de Technical Service pagina.

Onderdelen

Zoekt u onderdelen? Vraag naar de beschikbaarheid via dit formulier.

Software

Werkt u nog met Star, Galaxy of Compass datasysteem op een verouderd besturingssysteem, vraag dan naar de mogelijkheden om te upgraden naar Windows 10 via dit formulier.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels