Als u over een Varian GC beschikt van type GC3800, GC3900, GC430, GC450, GC436 of GC456, dan is de volgende informatie voor u wellicht interessant.

Sinds maart 2015 is Instrument-Solutions distributeur van Scion™ Instruments (zie nieuwsbericht). Scion Instruments heeft de productie van de GC en GCMS (SQ)-lijn van Bruker overgenomen en zet daarmee het voormalige Varian portfolio op dit gebied voor. Instrument-solutions is verantwoordelijk voor de service, onderhoud en levering van onderdelen van Varian en Bruker GC’s modellen:

Een team van zeer ervaren service-technici die specifiek voor deze GC’s een uitgebreide training hebben gevolgd staat voor u klaar om uw Varian instrument te onderhouden en/of te repareren.

Voorstel voor Preventief Onderhoud, onderhoudsovereenkomst of onderdelen, verbruiksmaterialen of reparatie?

Vul het formulier in op de Technical Service pagina.

Onderdelen

Zoekt u onderdelen? Vraag naar de beschikbaarheid via dit formulier.

Software

Werkt u nog met Star, Galaxy of Compass datasysteem op een verouderd besturingssysteem, vraag dan naar de mogelijkheden om te upgraden naar Windows 10 via dit formulier.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *