V:kit validatie kits

V Kit logoInstanties als de FDA en MCA eisen dat laboratoria hun instrumenten met regelmaat kalibreren.

Het ontwikkelen van een eigen testprotocol is erg tijdrovend en er is altijd de zorg dat het niet volledig aan de huidige standaarden voldoet. Met V:kits van NLG Analytical profiteert uw laboratorium van de audits en procedures die al vele jaren worden gebruikt binnen de farmaceutische industrie. V:kit minimaliseert uw compliance risico en reduceert de compliance kosten.

De kits stellen u in staat om OQ/PQ testen uit te voeren op uw eigen analytische instrumenten. Iedere kit bestaat uit de procedures, documentatie en materiaal dat nodig is om de OQ/PQ testen of diverse instrumenten uit te voeren.

Het maakt niet uit of u reguliere validatie controles doet, testen voor of na onderhoud of na het vervangen van componenten of verplaatsen van een instrument; v:kit biedt u een kosteneffectieve en geloofwaardige nalevering van de regelgeving voor al uw analytische systemen.

Volledig traceerbare en 21 CFR Part 11 Compliance kits zijn beschikbaar voor HPLC en GC. Traceerbaar betekent dat metingen zijn terug te voeren tot nationale en internationals standaarden, zoals die van NAMAS (National Accreditation of Measurement and Sampling).

V:kits valideert de volgende typen instrumenten

HPLC systemen: Isocratische en gradiënt pompen, UV/Vis detectors (inclusief PDA’s), fluorescentie detectors, refractie index detecotrs, kolomthermostaten en Autosamplers.

GC-systemen: inclusief auto-injectoren, Headspace Samplers, FID’s ECD’s en TCD’s.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels