Savillex

Savillex levert al sinds 1976 schone, innovatieve fluorpolymeeroplossingen (PFA) die worden vertrouwd voor de meest uitdagende life science- en lab-/analytische toepassingen.

Laboratoria wereldwijd voeren de meest veeleisende sporenmetaalanalyses uit met Savillex PFA producten. Voor sectoren als de halfgeleiderindustrie en ruimtevaart produceren zij op maat gevormde fluorpolymeercomponenten.

Fluoropolymers zijn de moeilijkste polymeren om te vormen en vereisen hoogst gespecialiseerde modling tools in combinatie met veel ervaring en deskundigheid.

Voor bioprocessing- en CGT-toepassingen worden de Purillex® fluorpolymeerflessen intern in een cleanroom geproduceerd met behulp van eigen stretch blow moulding-apparatuur.

Providing clean, innovative solutions that are trusted for the most challenging life science and technology applications.

Producten:

  • Schone monstervoorbereiding

Savillex biedt een verscheidenheid aan PFA-flesjes, buizen en vaatjes voor de ontsluiting van monsters.

De kwaliteit van uw data over sporenmetalen is slechts zo goed als de kwaliteit van de monstervoorbereidingsstap. Met de schone monstervoorbereidingslijn bieden wij producten die uw blanco verlagen en uw analytische gegevens verbeteren.  Verder bieden de reinigingssystemen van Savillex een veilige en effectieve manier om de producten na elk gebruik te reinigen. Tot slot maken de befaamde DST-zuurzuiveringssystemen het betaalbaar om ultrapuur zuur te gebruiken voor ontsluiting van uw monsters en zelfs reiniging.

  • ICP monsterintroductie

De Savillex ICP-monsterintroductieproducten zijn geavanceerd ontworpen met ongeëvenaarde zuiverheid en prestaties. Neem bijvoorbeeld de reeks PFA-vernevelaars, complete inerte kits en ’s werelds enige gegoten inerte cyclonische sproeikamers die u helpen om optimale prestaties met uw ICP-MS, ICP-OES en MP-AES te bereiken.

Met name voor de meest veeleisende toepassingen in de halfgeleiderindustrie, geochemie en overal waar HF-houdende monsters worden geanalyseerd zijn deze producten bijzonder geschikt.

  • Verzamelen, opslag en bescherming van monsters

De integriteit van monsters is de sleutel tot goede analytische gegevens. Met de monsterafnameproducten van Savillex is de integriteit van uw monsters verzekerd. Vervaardigd uit PFA voor de grootst mogelijke chemische compatibiliteit, het breedst mogelijke werktemperatuurbereik en het laagst mogelijke gehalte aan sporenmetalen, bieden deze producten een scala aan afname- en opslagmogelijkheden.

This post is also available in: Engels