Automatisering Chromatografie

Het automatiseren van laboratoriumhandelingen en analyses zit bij Axel Semrau in het DNA.

Vanuit de automatiseringsvraagstukken die zij van hun klanten voorgelegd hebben gekregen, zijn oplossingen ontwikkeld en brengen deze op de markt onder de naam CHRONECT. Zoals wel uit de naam is op te maken is het een samenvoeging van Chromatography + Connection. Letterlijk worden chromatografische instrumenten zoals GC-MS, LC-GC, verbonden met Sample Handlers van PAL System en/of de CHRONECT Bionic en CHRONECT Quantos.

Brein

Het brein achter de ‘Connection’ tussen de analytische instrumenten en de Sample Handlers is het speciaal ontworpen Platform CHRONOS Software.

CHRONOS® is het ideale platform voor het automatiseren van complexe monstervoorbewerkingssstappen op de CTC PAL System. Software integratie met datasystemen als ChemStation™, Masshunter of Xcalibur  sluit naadloos aan op bestaande systemen. CHRONOS wisselt niet alleen informatie uit met andere systemen, maar beheert volledige processen en optimaliseert individuele stappen in het proces met intelligente Time Management wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de doorvoersnelheid van het systeem.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels