Chromatografie Software

Instrument Solutions is merkonafhankelijk en is derhalve flexibel in de mogelijkheden voor een Chromatografie Data Station (CDS). Deze keuze is afhankelijk van de merken en typen instrumenten die u wilt aansturen.

Clarity

Clarity™ is een vooruitstrevend Chromatografie Data Station (CDS) van DataApex met optionele software modules voor data-acquisitie, dataverwerking en besturing dat door een veelvoud aan data- acquisitie interfaces (A/D converters, LAN, USB en RS232) aangesloten kan worden op vrijwel iedere GC en/of HPLC.

Clarity kan tot 4 onafhankelijke chromatografiesystemen aansturen met elk systeem tot 32 signalen. U kunt lopende analyses volgen op uw iPhone of Android toestel middels Clarity2Go!

Compass Chromatography Data Station

CompassCDS is het universele Chromatografie Data Systeem van Scion Instruments. Het is ontworpen voor het aansturen van instrumenten, het acquireren van meetdata, verwerken van analysedata en maken van rapporten.

CompassCDS is afkomstig uit de legendarische Galaxie CDS en heeft zich ontwikkeld tot de nieuwste generatie CDS die gemakkelijk integreert met LIMS, PCS/SCADA, ERP en andere veelgebruikte data management systemen.

Clarity2Go

Glarity2Go is het mobiele broertje van het Clarity Chromatografie Station.

Hiermee kunnen geselecteerde parameters van een lopende sequentie of een enkele analyse van uw smartphone gemonitord worden. Het gebruik ervan is gratis voor alles Clarity station gebruikers en werkt als zowel de smartphone en de PC met Clarity toegang tot het internet hebben.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels