TLC-FlashReader

Multifunctionele TLC-FlashReader

Ultra eenvoudig. Ultra krachtig.
Zo uniek.

Advion Interchim heeft een robuuste en compacte TLC-plaatlezer (Thin Layer Chomatography) op de markt gebracht. Deze lezer stelt u in staat om uw verbindingen direct te visualiseren op de TLC plaat. Dit is mogelijk dankzij de ingebouwde lampen (wit licht, UV 254nm en UV366nm) in combinatie met een hoge resolutie camera. De plaatlezer wordt aangestuurd door ultra-intuitieve software die u dagelijks gebruiksgemak en tijdwinst garandeert.

De FlashReader is “stand alone” te gebruiken, met aansturing door “TLC-FlashReader™” software voor het visualiseren en archiveren van TLC platen, of gekoppeld aan InterSoft® X software voor het direct overbrengen van de TLC plaat naar Genius en archivering van TLC platen

Klein met een grote impact

De TLC FlashReader is speciaal ontworpen om een minimum aan plaats in te nemen op de latafel (breedst 17 cm, diepte 22cm x hoogte 32 cm), maar met een maximale impact op uw laboratorium!

Hij is geschikt voor TLC-platen van maximaal 8,5cm breed en 12,5cm hoog. In de kleine behuizing zitten de 3 typen ingebouwde lampen voor wit licht, UV 254nm & UV 366nm en een hoge resolutie camera.

Plug & Play

Profiteer zonder te wachten van de talrijke functionaliteiten van de TLC-plaatlezer. In enkele seconden heeft u die ingesteld en is die klaar voor gebruik,  wat u onmiddellijk gemak en tijdwinst oplevert.

Plaats uw TLC plaat en laat de magie gebeuren.

Demonstratie TLR-FlashReader™:

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *