GC en GC-MS

Voor gaschromatografie (GC en GC-MS) leveren wij systemen van Scion Instruments. Scion is de opvolger van de bekende GC merken Chrompack, Bruker en Varian. Zij hebben de productie voortgezet van de bekende robuuste en betrouwbare GC systemen.

Afhankelijk van uw beoogde applicatie bieden wij de volgende mogelijkheden:

In samenwerking met onze partners adviseren en leveren wij volledig geautomatiseerde analysesystemen, zoals FAME, PAKs, MOSH-MOAH, 3-MCPD etc.

Daarnaast leveren wij voor de GC’s randapparatuur, verbruiksmateriaal en training.

Voor specificaties van de verschillende modellen, klik op de links hierboven. Wilt u meer informatie of een offerte voor een systeem, neem gerust contact op via onze chat of via onderstaand contact formulier.

GC Analysers

SCION heeft de ervaring en de knowhow om vooraf geconfigureerde gaschromatografen te leveren die bij het opstarten klaar zijn voor uw belangrijkste toepassingen. SCION heeft meer dan 50 standaard, vooraf geconfigureerde systemen, beschikbaar voor uiteenlopende toepassingen, zoals SIMDIST, DHA en RGA. Als u een analytische uitdaging wilt realiseren, kunt u rekenen op de jarenlange ervaring in het ontwerpen, configureren en produceren van complete systemen, met alle analytische voordelen van dien.

Geautomatiseerde GC systemen

Wij leveren volledig geautomatiseerde en speciaal ontwikkelde systemen voor specifieke applicaties, zoals de MOSH-MOAH analyse.
Wilt u een volledig geautomatiseerd systeem op maat? Dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Denk aan een range van monstervoorbewerking tot injectie en detectie.
Voor meer informatie, vult u onderstaand contactformulier in. Een van onze productspecialisten neemt dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Randapparatuur en verbruiksartikelen

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels