Spectrometrie

Ons aanbod voor deze technologie is veelzijdig. Zo kunt u bij ons terecht voor apparatuur, standaarden, monstervoorbewerking, accessoires en verbruiksartikelen voor verschillende technieken.

Zo kunt u terecht bij ons voor;

 • Automatisering
 • Vlamfotometer
 • UV-VIS spectrometer
 • Chloride analyser
 • Polarimeter
 • Refractometer

Standaarden

De kwaliteit van uw analyzer valt of staat met standaarden. Wij bieden ISO 17025 geaccrediteerde anorganische en organische standaarden (o.a. Conostan) en CRM, die volgens ISO Guide 34 worden geproduceerd door Inorganic Ventures en SCP Science. Zo kunt u zowel standaarden als 2nd Source standaarden bij ons kopen.

AES (vlamfotometer)

Voor bepaalde type toepassingen is de vlamfotometer een uitstekend kosteneffectief instrument om snel de concentratie van veelgebruikte elementen te bepalen. Wij vertegenwoordigen BWB Technologies met hun geavanceerde vlamfotometers.

UV-VIS Spectrofotometer

Zoekt u eenvoudige spectrofotometers, of meer geavanceerde double beam spectrofotometers tegen een economische prijs, dan kunt u bij ons terecht met spectrofotometers van Cole Parmer (voorheen bekend als merk Jenway).

Polarimeter

Polarimetrie is een van de belangrijkste kwaliteitscontrolemethoden die in de farmaceutische, chemische, cosmetische, voedingsmiddelen- en drankenindustrie wordt gebruikt. Wij leveren polarimeters van het merk Krüss Optronic

Refractometer

De brekingsindex van een vaste stof of vloeistof, kan veel informatie geven over de identiteit en kwaliteit. Ook kan het informatie geven over de concentratie in binaire of quasi-binaire mengsels.

Chloridemeter

De Chloride analyzer van Sherwood meet snel en gemakkelijk de concentratie chloride ionen in een vloeistof. Het kan worden gebruikt in Industriële processen, Klinisch industrie en de voedingsmiddelen- zuivelindustrie,  Voedingsmiddelen- en zuivelindustrie.

Gasgeneratoren

Gasgeneratoren produceren uit de lucht ultra zuivere stikstof, waterstof of lucht. Zo kunt u de stikstof die wordt gegenereerd inzetten als Purge gas en de waterstof als reactiegas voor de Collision plasmakamer. Afhankelijk van uw applicatie adviseren wij u gasgeneratoren van Claind of F-DGSi.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels