Chromatografie

Ons aanbod op het gebied van Chromatografie is zeer breed. U kunt bij ons terecht voor diverse apparatuur, standaarden, accessoires en verbruiksartikelen voor verschillende technieken.

Zo kunt u terecht bij ons voor;

———————————————————–

Chromatografie is niet weg te denken in een analytisch laboratorium. Vandaag de dag is dit nog steeds, al dan niet gekoppeld aan massaspectrometrie, één van de meest toonaangevende analysetechnieken.

Wij bieden van deze technologie een breed pakket instrumenten, randapparatuur, verbruiksartikelen, software, kennis en kunde aan; van GC’s en GC-MS, HPLC, Flash Purificatie systemen, Autosamplers van PAL System (CTC),  gasgeneratoren , gasfilters tot vials en kolommen.

Een trend is het automatiseren van monstervoorbewerkingsstappen en analyses. Als u uw complexe monstervoorbewerkingssstappen wilt automatiseren, bent u bij ons aan het juiste adres. Met de slimme CHRONOS Workbench oplossingen van Axel Semrau zoals voor analyse van MOSH-MOAH, 3-MCPD en FAME, leveren wij kant-en-klare analysesystemen. Deze oplossingen worden aangestuurd door de CHRONOS® Software, het ideale platform voor de CTC PAL en integreert naadloos met datasystemen als ChemStation™, Masshunter of Xcalibur™.

CHRONOS wisselt niet alleen informatie uit met andere systemen, maar beheert volledige processen en optimaliseert individuele stappen in het proces met intelligente Time Management wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de doorvoersnelheid van het systeem.

Bovendien kunnen alle producten door onze eigen Technical Support afdeling worden onderhouden.

This post is also available in: Engels