UV-Vis Spectrometer

Jenway is een merk van Cole Parmer en biedt vier reeksen van zichtbare en UV/Vis spectrofotometers, variërend van instap Single Beam, Split-Beam met een spectrale bandbreedte van 1.5nm en een meer geavanceerde variabele Double Beam spectrofotometer met een spectrale bandbreedte tot 0.5nm.

UV en Visible spectrofotometrie is één van de meest gebruikte technieken in de analytische wetenschap. Procedures die gebruik maken van deze methode zijn belangrijk voor analytische, klinische, en onderzoekslaboratoria, en hebben een intensieve toepassing in een Quality Assurance omgeving. De techniek is fundamenteel nauwkeurig en precies, maar het is essentieel om de prestaties van het instrument regelmatig te controleren om te zien of die nog binnen de aangegeven specificaties vallen. Indien nodig kunnen dan maatregelen worden genomen, als blijkt dat de meetresultaten buiten de grenzen komen.

Wij bieden eenvoudige Single Beam UV-Vis spectrometers van Jenway aan. Ieder instrument wordt vóór installatie door een productspecialist getest zodat u er zeker van bent dat die direct in uw lab ingezet kan worden.

In onderstaand overzicht kunt u op basis van de gewenste eigenschappen het juiste model vinden.

Model Visible UV Scanning Single beam Split beam
6300 + +
6305 + + +
Genova Plus + + + +
Genova Nano + + + +
7300 + +
7305 + + +
7310 + + +
7315 + + + +
6700 + + +
6705 + + + +
6715 + + + +

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels