ASTREE E-Tongue

Op  soortgelijke wijze als de menselijke tong, voert de ASTREE elektronische tong van Alpha MOS een globale smaakbeoordeling uit van een complex mengsel van opgeloste organische en anorganische verbindingen.

Dit instrument detecteert alle verbindingen in vloeibare monsters die verantwoordelijk zijn voor smaak en vergelijkt verschillende producten op basis van hun smaakprofiel. De e-tong beoordeelt niet alleen de basissmaken (zoet, bitter, zuur, zout en umami), maar ook andere aspecten die de smaak bepalen zoals:  metaalachtig, scherp, samentrekkend.

 

 • unieke combinatie van bemonstering, detectie en dataverwerking maakt de ASTREE de meest krachtige en flexibele elektronische tong die verkrijgbaar is
 • smaakmetingen in een vloeibare matrix; analyse van vloeistoffen of opgeloste vaste stoffen
 • geautomatiseerde smaakanalyse met behulp van een autosampler carrousel (16 of 48 posities). Reproduceerbare roer en meetcondities en termperatuurinstelmogelijkheden van het monsterrek.
 • ChemFET sensor technologie (chemisch gemodificeerde Field Effect Transistor) die  gebruik maakt van potentiometrie; 7 cross-selectieve vloeistofsensoren die gevoelig zijn voor chemische, ionische, en neutrale componenten die verantwoordelijk zijn voor de smaak
 • 2 standaard sets smaaksensoren verkrijgbaar: één voor voedingsmiddelenapplicaties en één voor farmaceutische applicaties
 • krachtige AlphaSoft software: instrument monitoring, sensorsignaal acquisitie, kwalitatieve en kwantitatieve analyse middels statistische dataverwerking en chemometrie.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels