Vials & Caps

Vials en caps worden vaak niet belangrijk geacht, terwijl het essentieel kan zijn voor uw analyse. Niet geschikte vials en caps kunnen zorgen voor onder andere contaminatie, verdamping van producten en snellere slijtage van de injectienaalden.

Ons breed assortiment van vials en caps van verschillende producenten zijn er in diverse soorten en maten. Wij beschikken over vials en caps voor specifieke analyses voor LC, GC en ICP applicaties.

Voor vial krimptangen verwijzen wij u naar onze pagina; Krimptang

Zo is het voor bepaalde analyses van belang om de juiste vials en septa te gebruiken, zoals voor Mosh Moah analyse. Vial septa’s kunnen Mosh Moah gerelateerde componenten bevatten die ruis of vals-positieve resultaten veroorzaken. Hierover kunt u meer lezen in ons nieuwsbericht, door op de link te klikken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactformulier, zodat wij kunnen kijken naar de beste oplossing voor u.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels