Flash Chromatografie Systemen

De Flash chromatografie systemen van Advion Interchim Scientific bestaan uit instrumenten voor het opzuiveren van organische verbindingen in Normal Phase en Reversed Phase scheidingen. Naast organische verbindingen biedt Advion Interchim ook instrumenten voor het opzuiveren van Peptides & Oligonucleotides
In feite vervangt Flash -en Preparatieve  purificatie de klassieke HPLC kolom voor purificatie.

Kiezen voor een puriFlash® systeem betekent profiteren van state-of-the-art technologie met een minimum aan benodigde ruimte, wat een optimalisatie van uw werktijd en een verhoogde veiligheid voor uw monsters garandeert. Verhoog uw productiviteit en vertrouw op uw zuiveringssysteem 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Complexe technologieën die schuilgaan achter een eenvoudige knop, leiden uw Flash-purificaties naar een andere dimensie.

Met een breed pakket aan kant-en-klare kolommen en cartridges in combinatie met uitgebreide applicatie support ontzorgen wij uw laboratoriummedewerkers.

Het aanbod systemen voor opzuivering bestaat uit de volgende systemen:

Genius

Om de juiste opzuiveringsmethode te bepalen kunt u gebruik maken van Genius. Dit is de kunstmatige intelligentie van de InterSoft X-software die u de beste zuiveringsmethode voorstelt op basis van uw TLC– en HPLC-gegevens. Hoe bedreven u ook bent in chromatografie, Genius en de gloednieuwe functionaliteiten Flash & Go, Load & Go en Boost & Go alsook RFID-herkenning, zullen u in staat stellen de productiviteit van uw laboratorium te verhogen en resultaten als een expert te behalen voor al uw zuiveringen.

Hieronder kunt u zien hoe aan de hand van een monster met 4 componenten de optimale zuiveringsmethode bepaald wordt voor het puriFlash 5.020 systeem.

Intersoft X – de intuïtieve en gebruiksvriendelijke besturingssoftware

Een ultra-geoptimaliseerde UX en UI voor vereenvoudigde toepassing.
(UX = gebruikerservaring UI = gebruikersinterface)
Met Intersoft X zult u de volledige kracht van uw puriFlash® zuiveringssystemen beheersen wanneer u het met uw vingertoppen of een stylus pen bedient.

K.I.S.S software
(Keep Intelligence Simple, Smart)
Deze intuïtieve en intelligente software is tot in de puntjes uitgedacht voor een uiterst eenvoudige toepassing en om elke dag opnieuw werkcomfort te garanderen. Creëer uw methode van A tot Z op één enkele pagina: kies het oplosmiddel, de kolom, de injectiemodus, bereid de elutie voor. Alles is aanwezig! En, volg uw zuiveringen op de speciale pagina.

Monitoring op afstand 
Profiteer van monitoring op afstand zodat u op elk moment een blik kunt werpen op uw zuiveringen.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels