Krimptang

Voor het goed afsluiten van vials is een goed afgestelde krimptang nodig. Het niet goed afsluiten van de vial kan zorgen voor verdamping. Het te hard afsluiten van een vial kan zorgen voor vervorming van de septa, waardoor de naald van de GC of LC niet goed door de septa kan prikken en kan zorgen voor vervorming van de naald.

Krimptangen zijn er in handmatige en elektrische varianten te verkrijgen. Het is een persoonlijke keuze of u een handmatige of elektrische krimptang aanschaft.

Nadat een krimptang zijn beste tijd heeft gehad, is het bij ons mogelijk om alleen de krimpkop te vervangen. Zo is het niet nodig om een krimptang volledig te vervangen, wanneer de krimptang zelf nog in goede staat is.

Via de onderstaande link kunt u onze brochure downloaden. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen via de onderstaande contactformulier of via onze chat.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels