SCP Science

SCP Science is ruim 30 jaar actief op de markt van anorganische analytische chemie. Zij ontwikkelen gespecialiseerde producten voor atoomspectrometrie. Onderdeel hiervan zijn anorganische standaarden in waterige oplossing en Conostan oliestandaarden.

Kwaliteit

ISO 9001 geregistreerd
ISO 17025 geaccrediteerd
ISO Guide 34 geaccrediteerd

PlasmaCAL kalibratiestandaarden zijn een volledige reeks Single en Multi-element kalibratiestandaarden voor plasma Spectroscopy. SCP Science heeft 70 Single element standaarden in voorraad. Deze hebben een houdbaarheid tot 21 maanden voor ongeopende flessen en 15 maanden voor geopende flessen. Met uitzondering van schaarse aardmetalen zijn alle standaarden beschikbaar in een concentratie van 1000µg/ml en 10000µg/ml, verpakt in flessen van 125ml en 500ml.

Conostan oliestandaarden

De Conostan® divisie van SCP Science is wereldwijd toonaangevend producent van elementen in olie standaarden en gerelateerde spectroscopie producten.

Zij hebben deze positie verworven door superieure productchemie, productietechnologie en olie standaarden. Conostan producten worden veel gebruikt voor de kalibratie van analytische instrumenten voor het analyseren van elementen in olie en andere organische vloeistoffen.

Conostan is voor The National Institute of Standards & Technology (NIST) de enige bron voor Metallo-Organic standaarden.

Conostan logo

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels