Ion Chromatografie

Ion Chromatografie is een techniek die ionen en polaire moleculen, zoals proteïne, nucleotiden en aminozuren van elkaar kan scheiden op basis van hun ladingsverschillen.

Er zijn twee typen ion chromatografie; Anion- en Kationuitwisselaar.

Sykam levert hoog kwaliteit Ion Chromatografie instrumenten in verschillende variaties. Van compacte tot geavanceerde instrumenten, die kunnen worden aangepast naar uw behoefte.

De S155 serie zijn compacte en economische systemen, met geïntegreerde suppressor en kolomoven.

De S150 serie zijn meer geavanceerde systemen en kunnen worden aangepast naar uw behoeften.

Voor Suppresors verwijzen wij u naar onze webpagina; Suppresors

Voor meer informatie over de systemen, kunt u de brochures downloaden via de onderstaande link. Heeft u vragen over de systemen en wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande contactformulier of via onze chat.

Principe Ion Chromatografie

Ion chromatografie is een techniek die ionen en polaire moleculen kan scheiden op basis van hun ladingsverschil. Er zijn twee typen ion chromatografie; Anion- en Kationuitwisselaar.
Bij een anionuitwisselaar worden negatief geladen ionen en moleculen met behulp van een positief geladen stationaire fase.
Bij een kationuitwisselaar worden positief geladen ionen en moleculen met behulp van een negatief geladen stationaire fase.

Ion chromatografie kan worden gebruikt in verscheidene toepassingen, zoals proteïnes, nucleotiden en aminozuren. Zo wordt het gebruikt in verschillende industrieën, zoals waterzuiverheid en farmaceutische industrie.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels