Zeg vaarwel tegen “doe-het-zelven” met kant-en-klare reagentia voor Discrete Analysers! Tot nu toe werden vooraf gemengde reagentia niet op een duurzame, betrouwbare manier aangeboden. Door uitgebreid onderzoek en ontwikkeling heeft Inorganic Ventures het perfecte alternatief gecreëerd vo

or in-house reagentia. Deze producten vereisen geen voorbereidingstijd, waardoor uw efficiëntie verbetert en fouten geminimaliseerd worden. Naast tijdsbesparing bieden onze reagentia flexibiliteit in de methode, consistentie van lot tot lot en uitgebreide stabiliteitsgegevens. Zoals altijd zijn deze producten verpakt in Inorganic Ventures’

Transpiration Control Technology (TCT) ter bescherming tegen licht en kunnen ze binnen 2 weken geleverd worden. Weet u niet zeker of deze reagentia geschikt zijn voor uw laboratorium? U vindt hier antwoorden op veelgestelde vragen.

Registreer u als u geïnformeerd wilt worden zodra er nieuwe ReAGENTS beschikbaar zijn!

Vergroot uw efficiëntie en minimaliseer fouten door uw analyse te vereenvoudigen met de Discrete Analyser Reagentia van Inorganic Ventures, ontworpen voor milieuonderzoeken. Om de betrouwbaarheid van uw resultaten te waarborgen, maken de methoden die in de Inorganic Ventures Discrete Analyzers worden gebruikt, gebruik van bekende enzymatische en colorimetrische verbindingen die geoptimaliseerd zijn voor de vastgestelde resultaatniveaus in internationale referentiemethoden zoals US EPA, ISO, DIN, ASTM en andere normen.

Klik op de button hieronder om aan te geven dat u op de hoogte gehouden wilt worden zodra er nieuwe ReAGENTS op de markt komen.

Ik ben geïnteresseerd in Discrete Analyser Reagents

This post is also available in: Engels