Doseerpompen

De productspecialisten van Instrument Solutions adviseren u op basis van de gewenste toepassing het juiste merk en configuratie. Of het gaat om doseren onder hoge druk, om zeer nauwkeurige hoeveelheden, waterige of organische vloeistoffen, agressieve media of vloeibare gassen, wij helpen u om de juiste doseerpomp te vinden.

Wij leveren een uitgebreide range aan doseerpompen van verschillende merken voor toepassingen in de voedings-, chemische en farmaceutische industrie en ook voor onderzoek en methodeontwikkeling.  De merken die wij voeren zijn SSI, Ecom, Watrex, Analytical Science Dr.Bures en Sykam.

De meeste doseerpompen beschikken over een grote chemische bestendigheid, uitstekende precisie van het debiet en lage pulsatie van het verpompte medium in een breed scala van toepassingen:

 • Flows van 0,001 ml / min tot 1.000 ml/ min
 • Hoog drukbereik tot 650 bar
 • Breed temperatuurbereik van -10 °C tot 120 °C
 • Viskeuze vloeistoffen tot 1.000 mPa-s

Onze doseerpompen kunnen eenvoudig in uw doseertoepassing worden geïntegreerd dankzij de verschillende manieren van communicatie zoals RS232, USD of LAN en bediening via display of touchscreen.

Maak kennis met ons veelzijdige productaanbod van verschillende leveranciers en krachtige oplossingen in precieze doseerpompen. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in met uw vereiste parameters en onze specialisten nemen contact met u op met een pompaanbeveling.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels