CHRONECT® Bionic is een unieke multidimensionale robot speciaal ontwikkeld voor laboratoria en is ontwikkeld door een samenwerkingsverband tussen Axel Semrau en Mettler Toledo.

Multidimensionale robots zijn de ultieme aanvulling op XYZ-robotsystemen en voeren de handelingen uit die de XYZ-systemen niet kan verwerken.

Ondanks dat XYZ-robotsystemen al veel bieden op het vlak van laboratoriumautomatisering, is het technische en ruimtelijke werkgebied nog beperkt. Een aantal werkzaamheden zijn hierdoor nog niet te automatiseren.

Hier vult de recent ontwikkelde CHRONECT Bionic het gat: Multidimensionale robots zijn de ultieme aanvulling op XYZ-robotsystemen en voeren de handelingen uit die de XYZ-systemen niet kan verwerken. Zes onafhankelijk bewegende gewrichten, gecombineerd met onze CHRONECT software oplossingen maken CHRONECT Bionic geschikt voor een breed scala aan Workflows.

Een voorbeeld van een toepassing met de CHRONECT® Bionic is de PAL DHR in combinatie met het doseer- & weegsysteem QUANTOS van Mettler-Toledo.

Kenmerken CHRONECT ® Bionic

 • Flexibel inzetbaar
 • Optimale aanvulling op XYZ-robotsystemen
 • Werkt nauwkeurig en reproduceerbaar
 • Voorkomt fouten door handmatige monstervoorbewerking
 • Automatisering van tijdrovende monster voorbewerkingsstappen
 • Toekomstgerichte automatisering voor gerobotiseerd laboratorium

 

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels