DigiPREP HT

De DigiPREP HT van SCP Science bevat verschillende state-of-the-art ontwerpfuncties in een betaalbaar pakket. Verkrijgbaar in vier modellen, variërend van 10 tot 40 posities. Het system wordt geleverd met een DigiPREP HT-blok dual-zone-buizenrek, Teflon® uitlaatspruitstuk en Teflon® buisadapters. DigiPREP HT-systemen hebben een temperatuurbereik van omgevingstemperatuur tot 450 ° C.

DigiPREP HT is gebouwd met een volledig Teflon®-uitlaatsysteem, dat breuk voorkomt dat kenmerkend is voor volledig glazen manifolds. De Teflon® buisadapters hangen in elke buis en elimineren het monsterverlies bij het afzuigen van dampen die het gevolg zijn van het destructieproces. De Teflon®  manifold wordt aangesloten op het kraanwaternet met een adapter (010-520-030, meegeleverd met het instrument) of het SCP SCIENCE Universal Scrubber System. DigiPREP HT-destructiesystemen zijn ontworpen om tafelruimte te minimaliseren door een kleine ‘footprint’ en vanwege de positionering van de componenten (verdeelstuk, buizenrek)  die alleen maar verticaal bewegen.

DigiPREP HT is uniek ontworpen met een corrosiebestendig, grafiet verwarmingsblok. De verwarmingsmat van het grafietblok is afgestemd om de warmte gelijkmatig over het hele oppervlak te verdelen en een temperatuuruniformiteit van ± 3 °C te handhaven, wat resulteert in reproduceerbare vertering. Vergeleken met verwarmingsblokken gemaakt van aluminium, zullen de grafietblokken van DigiPREP HT niet kromtrekken, buigen of corroderen.

Inclusief:

DigiPREP HT-blokframe met dubbele zone

Teflon® uitlaatspruitstuk

Teflon® buisadapters

waterjet (010-520-030)

Keuze:

Universeel scrubbersysteem

DigiPREP HT 100-40 010-520-402

 

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels