DigiPREP systeem voor open ontsluiting

scp-scienceDigiPREP is een teflon gecoat blok van grafiet met een uniforme verwarming door middel van een mat. Het blok is voorzien van een variërend aantal monsterposities waarin polypropyleen monsterbuizen geplaatst worden.

De ontsluiting vindt plaats in de 15 ml, 50 ml of 100ml DigiTUBES met daarop horlogeglaasjes of niet aangedraaide schroefdoppen. Deze ontsluitingsbuizen voor eenmalig gebruik zijn gemaakt van zeer zuiver polyprolyleen dat een ultra laag gehalte aan metaalverontreinigingen bevat. Met DigiFILTERs filtreert u de ontsloten monsters.

Voordelen

  • klasse A gecertificeerd; aanvullen tot respectievelijk 15ml, 50ml en 100ml in de DigiTUBE
  • DigiTUBES zijn schoon
  • geen kans op contaminatie door eenmalig gebruik

Controller

  • eenvoudige controller (KeyPad)
  • geavanceerde controlller (Colour TouchScreen)

Dit systeem is met name geschikt voor destructies met zoutzuur, salpeterzuur, koningswater en fluorzuur(*). Voor 50ml buizen zijn er DigiPREP ontsluitingsblokken met 24, 48 –en 72 posities te verkrijgen. De 100 ml versie is verkrijgbaar met 12, 30 en 42 posities en de 15ml versie is verkrijgbaar in 108 en 40 posities.

Uniek aan dit systeem is dat het op de monstertemperatuur wordt gestuurd met behulp van een probe in een referentie monster, de DigiPROBE. Dit resulteert in een zeer gecontroleerde en nauwkeurig instelbare destructietemperatuur die bij voorkeur op sub kookpunt niveau wordt ingesteld. Door deze nauwkeurig gestuurde temperatuur blijven ook vluchtige elementen zoals Hg en As behouden. Daarnaast kunnen door deze temperatuurcontrole heftige reacties beheerst worden.

De temperatuurprogramma’s kunnen ook ingesteld en tevens gelogd worden met het softwareprogramma Go2Temp.

Contactformulier

Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00uur binnen 1 werkdag contact met u op.
Alvast onze hartelijke dank.

Uw organisatie *

Uw naam *

E-mail adres *

Telefoonnummer *

Vraag *

[recaptcha]