Technical Service

Bij de afdeling Technical Service kunt u terecht voor technische vragen over uw instrumenten/apparatuur, aanvraag van een Service Overeenkomst (preventief en/of correctief onderhoud), uitvoering en planning van onderhoudswerkzaamheden, hulp op afstand, het aanmelden van storingen, uitvoering van kalibraties en/of validaties (IQ/OQ/PQ).

Zendesk supporttickets

Na invullen en verzenden van onderstaand formulier,  wordt er automatisch een serviceticket voor u aangemaakt. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van de afhandeling en u kunt indien nodig tussentijds input geven en vragen stellen. Via Zendesk Portal heeft u toegang tot uw eigen account en kunt u de status van huidige en historische tickets zien.

Aanvraag voor Service

Heeft u apparatuur of instrumenten die u door ons wilt laten nakijken en/of repareren? Vul het formulier hieronder zo mogelijk volledig in (*).

(*) Zie toelichting hiernaast.

De velden die gemerkt zijn met een ‘*’ zijn verplicht.

Aanvragen van een Zendesk Support Ticket

Naam organisatie *

Uw naam *

Afdeling *

Bezoekadres *

Postcode *

Plaats *

E-mail adres *

Telefoonnummer *

Instrument/apparaat waar uw Service vraag betrekking op heeft.

Merk *

Type instrument/omschrijving *

Serienummer *

Type probleem: *
hardwaresoftwareapplicatiekalibratie

Huidige status instrument/apparaat:
buiten gebruikbeperkt bruikbaarin gebruik

Heeft u een Service overeenkomst voor dit instrument bij Instrument Solutions? janee

Is de computer die aan uw instrument/apparaat gekoppeld is, verbonden met het internet? Als dat zo is kunnen wij u sneller op afstand helpen met behulp van een Remote Control/TeamViewer.

Beschrijving probleem (zo volledig mogelijk) *

* = verplicht veld

Opsturen instrument/apparaat

Heeft u een afspraak gemaakt om uw instrument/apparaat aan ons toe te sturen om te laten onderzoeken of voor reparatie? Print het formulier hieronder volledig in en stuur het mee met uw apparaat/instrument.

This post is also available in: Engels