Status leveringen en serviceverlening mbt Corona virus

Beste klant,

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een tijd met veel vragen.
Het raakt ons allemaal. Meer dan ooit is het voor uw organisatie belangrijk om binnen de mogelijkheden de continuïteit zoveel mogelijk te kunnen waarborgen, zodat uw bijdrage aan onze economie niet weg valt.
Wij blijven u hierbij graag van dienst, u kunt vertrouwen op het complete team van Instrument Solutions.

Leveringen van apparatuur of verbruiksmateriaal

Tot op heden ondervinden wij van onze buitenlandse leveranciers nog geen vertragingen of dat zendingen tijdelijk worden vastgehouden.

Deze situatie kan echter ieder moment veranderen. Wij adviseren u om voldoende voorraad aan te leggen zodat u niet in de problemen komt bij mogelijke Lockdowns. Als u een overzicht nodig hebt van producten die u bij ons bestelt, sturen wij u graag een overzicht.

Het gaat om onder andere producten van de volgende merken: Inorganic Ventures – SCP Science – Glass Expansion – SPEX – Savillex – Macherey Nagel – LABC – Starna – CTC – Varian/Bruker/Scion.  Een volledig overzicht van merken vindt u hier.

Technische Service

Wij zullen er alles aan doen om u te kunnen blijven bijstaan in het geval van onderhoud en technische storingen. Natuurlijk staat daarbij de veiligheid van u en onze Service & Product Specialisten voorop. Dit betekent dat als het veilig is,  wij bij u op locatie werkzaamheden kunnen verrichten. Als het niet veilig of toegestaan is, kunnen wij u wel op afstand begeleiden om de storingen aan uw lab apparatuur samen op te heffen. Als u een servicevraag hebt, kunt u die via een Service Ticket aan ons kenbaar maken.

Als u al een Algemene Service Overeenkomst heeft afgesloten, krijgt u voorrang.

Verkoop

Bezoekafspraken laten wij zo mogelijk op afstand doorgaan. Wij hebben mogelijkheden voor videomeetings, presentaties en productdemonstraties, eenvoudig te geven op uw PC, tablet of smartphone. Op deze manier lopen projecten minimale vertraging op.

Als u behoefte hebt aan een gesprek, laat u dit ons dan weten door ons te bellen op +31 88 467 87 86.

Veel sterkte gewenst in deze roerige tijden!

Met de hartelijke groeten van ons allemaal bij Instrument Solutions

Ontmoet ons op Laborama 2020 (nieuwe data)

Instrument Solutions neemt deel met een stand aan Laborama Expo dat op 11 en 12 juni 2020 plaats vindt in Brussel. Oorspronkelijk was dit evenement gepland om plaats te vinden op 19 en 20 juni 2020, maar door het Corona virus is het dus uitgesteld.

Voor de Belgische markt is deze jaarlijkse Expo de ontmoetingsplaats voor de laboratoriumbranche.

Waar? Brussels Expo – Paleis 1 – België

Ontmoet ons op standnummer E20.

Wat u op onze stand kunt verwachten: