Deeltjesgrootte analyser

De deeltjesgrootte analyser analyser LA-960 van Horiba Scientific meet de deeltjesgrootte distributie met laserdiffractie voor droge dispersies met een meetbereik van 0,01µm tot 5000µm. Het dynamische bereik voor natte dispersies is 0,01µm tot 3000µm. Onderscheidend zijn de prestaties in het lage en hoge gebied van het meetbereik.

Horiba Laserdiffractie analyzer LA-960

Refractometers

Laboratoriumrefractometers van Kruess zorgen voor zeer nauwkeurige metingen van de brekingsindex en %Brix. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van een modern en digitaal laboratorium; ze zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te reinigen. Samen met hun procesrefractometers, Abbe refractometer en digitale en handbediende refractometers bieden wij de juiste oplossing voor elke toepassing.

Polarimeters

Polarisatiemeters van Kruess bieden maximale meetniveaus voor uitdagende toepassingen in onderzoek, ontwikkeling, productie en opleiding. Deze analyser combineren een uitstekende meetnauwkeurigheid met een comfortabele bediening. De innovatieve software biedt moderne interface-opties, een geïntegreerd gebruikersbeheer, volledige netwerkmogelijkheden, een touchscreen display met intuïtieve handleiding en geavanceerde oplossingen voor databaseverbindingen.

Dichtheidsmeters

Digitale dichtheidsmeters van Kruess maken een eenvoudige, snelle en nauwkeurige meting van alle vloeibare media mogelijk. Door de chemisch bestendige natte delen van borosilicaatglas en PTFE kunt u ook agressieve samples zoals zuren, basen of organische oplosmiddelen meten. Bovendien worden deze instrumenten gekenmerkt door hun kleine Footprint, intelligente gebruikersinterface en conformiteit met veel normen.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *