Bezoek Instrument Solutions op WoTS 2024

De vakbeurs World of Technology & Science opent haar deuren! Om precies te zijn is de Jaarbeurs in Utrecht van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 september 2024 het toneel van de WoTS-beurs.

Wij zullen ons samen met zusterorganisatie SALM EN KIPP als exposant presenteren met een stand. Je bent van harte welkom op onze stand in hal 7stand B046!

Wat wij u tonen:

      • ICP-OES en ICP-MS standaarden van Inorganic Ventures
      • Sample introductie systemen voor ICP-OES en ICP-MS van Glass Expansion
      • Katanax X-300 Fusion Fluxer van Environmental Express – voor het ontsluiten van monsters voor XRF- én/of ICP analyse
      • Nieuw! SNRG Block™ System voor Digestion (open ontsluiting) van Analytichem (voorheen SCP Science) –
        verwarmingsblok voor het ontsluiten van 48 DigiTUBEs van 50mL tegelijk als monstervoorbereiding van o.a. uw ICP analyse. Het temperatuurverloop van de ontsluiting wordt vastgelegd in de speciaal ontwikkelde Go2Temp software.
      • GPC set van Knauer – De AZURA® SEC biedt oplossingen voor de analyse, scheiding en fractionering van monstercomponenten op basis van grootte en molecuulgewicht. Dit systeem is nuttig voor industrieën zoals polymeer, voedsel, biochemie, farmaceutica en onderzoek.
      • Nieuw! Nanoscaler van Knauer – Het IJM NanoScaler systeem is ontworpen voor de formulering van lipidennanodeeltjes op laboratoriumschaal. Hiermee kunnen wetenschappers procesparameters optimaliseren voor het formuleren van API-bevattende lipide nanodeeltjes.
      • puriFlash 5.250 van Advion Interchim Scientific – Dit systeem maakt snelle zuivering mogelijk met normale of omgekeerde fase chromatografie, waarbij fracties op basis van massa worden verzameld. Het systeem garandeert veiligheid en nauwkeurigheid, en bevestigt met behulp van UV/VIS, ELSD óf in combinatie met MS, de massa en zuiverheid van de verzamelde fracties.
      • Nieuw! SPE-LV6 van Advion Interchim Scientific – een compact, automatisch systeem voor het voorbereiden van monsters door vastefase-extractie. Het maakt het proces betrouwbaarder en veiliger, en is ideaal voor analytische chemici die automatische oplossingen zoeken in plaats van handmatig werk.
      • Freezer Mill en Cryo-Blade™  van Cole Parmer– Speciaal voor het vermalen/verpulveren van moeilijk te vermalen en taaie monsters!
      • Heracles E-Nose – Dit instrument is zowel elektronische neus als Ultra Fast gaschromatograaf en maakt in één run een algeheel geurprofiel en chemische compositie-analyse.
      • Nieuw! Polarimeter P8000 van Krüss Optronic
      • Nieuw! Vasco Kin van Cordouan – NanoParticle Characterisation systeem voor remote, in-situ DLS metingen in elke transparante container via een Optic Fibre. Met verwisselbare externe accessoires voor metingen van geconcentreerde suspensies (DTC) en In-Line Millifluidic metingen onder Continuous Flow.

Ons team van product specialisten staat klaar om te onderzoeken of onze oplossingen aansluiten bij je wensen!

This post is also available in: Engels