ICP True Rinse – weg met plakkerige elementen, voor eens en altijd

 

Bent u het zat om te worstelen met kleverige elementen en vindt u het moeilijk om uw ICP te reinigen tussen monsters door? De spoelmethode die u gebruikt kan geheugeneffecten veroorzaken, waardoor u zich op het hoofd krabt en uw resultaten in twijfel trekt wanneer elementen als kwik, goud, boor, silicium en osmium blijven plakken.

Wij hebben de perfecte oplossing om je moeilijkheden te verlichten. De True Rinse wordt verkocht in flessen van 1L.

Bestelnummer: ICP-TRUE-RINSE-1L

 

 

Hoe ICP TRUE RINSE helpt bij het uitspoelen

 • Pakt de hardnekkigste elementen aan
  Deze ICP-wasoplossing is het resultaat van jarenlang streng testen en certificeren van gecertificeerde referentiematerialen. Het is op maat gemaakt om zelfs de meest plakkerige elementen aan te pakken, zoals Hg, Au, B en Os, zodat u verzekerd bent van nauwkeurige tests.
 • Werkt snel, bespaart tijd en gedoe
  ICP-TRUE-RINSE zorgt voor een snelle, efficiënte en consistente reiniging tussen monsters, waardoor u tijd en gedoe bespaart. Het vermindert het volume en de spoeltijd tussen monsters, evenals het aantal blanco monsters.
 • Klaar voor gebruik
  ICP-TRUE-RINSE is gemaakt met de zuiverste uitgangsmaterialen en wordt gebruiksklaar geleverd met alle bijbehorende documentatie.
 • Zorgt voor Good Laboratory Practice
  De meeste laboratoria gebruiken HCl of HNO3 spoelingen. ICP-TRUE-RINSE brengt uw wasprocedure een stap verder door Thioureum te introduceren om kleverige elementen te mobiliseren.
 • Gegarandeerde houdbaarheid van 5 jaar met TCT
  Transpiration Control Technology (TCT) garandeert de houdbaarheid van het product tot vijf jaar na de productiedatum.
 • Momenteel verkrijgbaar in 1L
  ICP-TRUE-RINSE is scherp geprijsd.

Lees wat een klant van ICP-TRUE-RINSE vindt:

‘Ik ben dol op de Rinse Solution. Ik moet toegeven dat ik eerst sceptisch was, maar het maakt echt een verschil! Ik was in staat om zowel mijn volume als de tijd voor het spoelen tussen de monsters aanzienlijk te verminderen. Eén ding waar ik blij mee ben en dat ik niet echt had verwacht, is dat de oplossing niet langzaam achtergrondmetalen lijkt op te pikken zoals mijn HCl-spoeling zou doen. Ik moest vaak de HCl spoeloplossing vervangen voordat ik door alle 250 ml volume heen was, omdat het langzaam de achtergrond opbouwt. Deze spoeloplossing deed dat niet alleen niet, maar bleef ook erg goed werken nadat ik het halverwege de fles had bijgevuld met DI-water.

Hiervoor spoelde ik 30 seconden met HCl bij een pompsnelheid van 0,5 rpm. Met jullie oplossing kan ik 10 seconden spoelen met mijn normale pompsnelheid van 0,1 rpm en krijg ik nog steeds een goede reiniging tussen de monsters door. Dit was het duidelijkst bij mijn blanco methode. Mijn normale proces is om 3 blanco monsters te nemen na de hoogste standaarden, dan de blanco methode voor de monsters. Ik kon dat terugbrengen tot slechts 1 blanco monster en heb in principe de Hg-overdracht geëlimineerd die ik probeerde te vermijden met die extra blanco’s.’

Michelle Speer

Lab Director, Co-Founder | Gateway Labs

Stuur mij een offerte voor ICP True Rinse

 

This post is also available in: Engels