Workshop Optimaal gebruik maken van de Compact Mass Spectrometer

Op 21 november 2023 organiseert Instrument Solutions in samenwerking met Advion Interchim bij de Universiteit van Utrecht de gratis workshop ‘How-to-Use the Compact Mass Spectrometer (CMS)’

De meeste laboratoria hebben de behoefte om een reeks monsters te analyseren met meer dan één techniek voor een completere identificatie en karakterisering van monsters. De expressie® CMS van Advion kan worden geïntegreerd met bijna elke chemietechniek, van de eenvoudigste, snelste directe probe-analyse waarbij geen monstervoorbereiding nodig is, tot zeer hoogwaardige scheiding van verbindingen met LC-integratie. De expressie CMS biedt de meest veelzijdige monstertechnieken op de markt, waaronder:

 

Doel van de workshop

is om het CMS en haar mogelijkheden (beter) te leren kennen. Samen met ervaren gebruikers van dit systeem geven wij hiervoor een Hands-on training op een in gebruik gesteld CRM systeem.

Specialisten van Advion Interchim én Instrument Solutions geven u instructies en tips waarop u moet letten voor een optimaal gebruik.

Waar en wanneer:

  • Locatie:  David de Wiedgebouw – Universiteitsweg 99 – Utrecht
  • Aanvang: 10:00uur
  • Einde : 16:00uur

Aanmeldformulier workshop CMS op 21 november 2023

6 + 0 = ?

 

This post is also available in: Engels