Kant-en-klare reagentia voor Discrete Analyzer

Zeg vaarwel tegen doe-het-zelven met kant-en-klare reagentia voor discrete analyzers! Tot nu toe werden vooraf gemengde reagentia niet op een duurzame, betrouwbare manier aangeboden. Door uitgebreid onderzoek en ontwikkeling heeft Inorganic Ventures het perfecte alternatief gecreëerd voor in-house reagentia. Deze producten vereisen geen voorbereidingstijd, waardoor uw efficiëntie verbetert en fouten geminimaliseerd worden.

Naast tijdsbesparing bieden deze reagentia flexibiliteit in de methode, batch-tot-batch consistentie en uitgebreide stabiliteitsgegevens.

Zoals altijd zijn deze producten verpakt in Inorganic Ventures’ Transpiration Control Technology (TCT) ter bescherming tegen licht en kunt u ze binnen 2 weken in huis hebben.

EPA- of standaardmethoden waarvoor reagentia beschikbaar zijn: (*)

  • Chloride (Cl) Method – Standaard Methode 4500-ClE, EPA Methode 325.2
  • Phosphate (PO4-3) Method – Standaard Methode 4500-PO4-3E
  • Sulfate (SO4-2) Method – Standaard Methode 4500-SO4-2E, EPA Method 375.4 – Sulfate, Turbidimetric, ASTM D516-11 – Standard Test Method for Sulfate Ion in Water, ISO 15923-1 – Water kwliteit- Bepaling van geselecteerde parameters door middel van Discrete Analysis systemen – Part 1: Ammonium, nitrate, nitrite, chloride, orthophosphate, sulfate en silicate met fotometrische detectie
  • Ammonia (NH3) Method – ISO 15923-1, ISO 7150/1, EPA Method 350.1, Standard Methods 4500-NH3 F

(*) Houd onze website in de gaten. Dit jaar wordt het pakket reagentia verder uitgebreid! Waarschijnlijk worden dit: Ammoniak. Alkaliteit, Hardheid, Chroom en meer. Laat ons weten welke u zoekt!

Houdbaarheid
Omdat het gaat om een nieuw product, voert de producent Inorganic Ventures voortschrijdend stabiliteitsonderzoek uit. De houdbaarheid staat nu op 9 maanden omdat het onderzoek nu 9 maanden loopt. Gedurende het onderzoek wordt elke drie maanden de stabiliteit met drie maanden verlengd totdat de maximale houdbaarheid is bereikt, die is op dit moment nog niet duidelijk.

Weet u niet zeker of deze reagentia geschikt zijn voor uw laboratorium? Hieronder hebben we een aantal van de meest gestelde vragen met ons antwoord vermeld. Onderaan deze pagina kunt u gratis monsters aanvragen!

 

 

 

 

 

 

 

Win tijd terug en verhoog de efficiëntie van uw lab met kant-en-klare reagentia! FAQ’s

1. Voor welke instrumenten zijn de discrete analysereagentia ontworpen?

Onze discrete reagentia kunnen gebruikt worden op de volgende instrumenten:

 

2. Ik gebruik een gesegmenteerde flow analyzer. Zijn de reagentia van uw discrete analyzer compatibel met dit instrument?

De reagentia voor discrete analysers kunnen werken op uw gesegmenteerde flow-analysator. Raadpleeg de Method Chemistry Sheets (bovenstaande links) voor elk product voor een gedetailleerde productsamenstelling. Neem rechtstreeks contact met ons op voor vragen.

3. Veroorzaakt verzending naar of via locaties met hete temperaturen stabiliteitsproblemen met de reagentia?

Onze stabiliteitsstudies hebben aangetoond dat sommige reagentia gevoelig kunnen zijn voor warmte. Al onze producten ondergaan transportstabiliteit om ervoor te zorgen dat tijdelijke blootstelling aan hitte de productprestaties niet beïnvloedt. Op dit moment raden we aan om de discrete analysereagentia gekoeld op te slaan totdat onze stabiliteitsstudies zijn afgerond en de aanbevelingen voor opslag op de productcoA’s zijn herzien.

4. Transpiration Control Technology (TCT) verlengt de houdbaarheid van de standaarden van Inorganic Ventures met maximaal vijf jaar. Hebben de Discrete Analyzer Reagentia dezelfde houdbaarheid van 5 jaar?

Helaas niet. Onze standaarden hebben een chemische stabiliteit van 5 jaar en het TCT-zakje zorgt ervoor dat de concentratie niet verandert door transpiratie. De discrete analysereagentia worden nog steeds getest op chemische stabiliteit en we gebruiken momenteel het TCT-zakje als bescherming tegen licht. Op dit moment hebben al onze discrete reagentia een houdbaarheid van 9 maanden en we zullen de houdbaarheid elke 3 maanden aanpassen voor de duur van het stabiliteitsonderzoek.

5. Het volume van 500 ml is niet geschikt voor mijn testbehoeften. Biedt Inorganic Ventures andere flesformaten?

Of u nu een aangepaste volumegrootte of een unieke formulering nodig hebt, we werken graag met u samen om aan uw behoeften te voldoen. Neem om te beginnen contact met ons!

6. Ik weet niet zeker of ik echt tijd en geld bespaar door over te stappen van reagentia die in mijn lab gemaakt zijn naar kant-en-klare reagentia van Inorganic Ventures. Hoe weet ik dat zeker?

Plan een afspraak met ons Product Manager Jeroen van Boxtel en we lopen met je door je individuele tijd- en geldbesparingen! We hebben een besparingscalculator klaarliggen en u kunt de bevindingen meenemen naar uw team.

7. Mijn standaard operationele procedure (SOP) is erg complex. Ik weet niet zeker of ik gemakkelijk nieuwe reagentia kan toevoegen aan de workflow. Kunnen jullie helpen?

Geen probleem! De technici van Inorganic Ventures zijn gespecialiseerd in SOP-ontwikkeling en -implementatie. Maak via ons een afspraak met een van deze chemici voor technische ondersteuning om uw specifieke SOP-vereisten te bespreken.

8. Ik volg alternatieve methoden op mijn discrete analyzer, zijn er andere methoden beschikbaar?

We lanceren de komende maanden meer reagentia voor discrete analyzers! De volgende – Ammoniak. Alkaliteit, Hardheid, Chroom en meer volgen. Laat ons weten welke u zoekt!

Mail ons

This post is also available in: Engels