Instrument Solutions op vakbeurs LABNL 2023

Van 26 tot en met 28 september 2023 wordt de LABNL laboratoriumvakbeurs gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Gedurende deze dagen worden de nieuwste technologieën, oplossingen en tools voor het laboratorium gepresenteerd.

Het conferentieprogramma, dat bijzonder krachtig is opgezet, behandelt verschillende thema’s die van groot belang zijn voor labmedewerkers. Onderwerpen zoals laboptimalisatie, detectie- en scheidingstechnieken en innovaties in de life sciences komen aan bod. Een speciaal hoogtepunt is de Keynote presentatie op de openingsdag, verzorgd door niemand minder dan prof. dr. Erik Scherder.

Wil je zelf ervaren wat LABNL te bieden heeft? Begeef je dan naar hal 7 op de beursvloer, waar je Instrument Solutions en haar zusterbedrijf SALM & KIPP kunt ontmoeten. Het standnummer is 7B007. Mis deze kans niet om je kennis en netwerk uit te breiden!

 

Wat kunt je op onze stand verwachten?

Monstervoorbewerking

  • Primeur! Cryo-Blade™ – De nieuwe Cole-Parmer CG-900 Cryo-Blade™ cryogeen vermaler heeft een ultrahoge capaciteit voor het vermalen en verwerken van monstermateriaal tot 1 kg. Dankzij de homogene vermaling van het monster is slechts 1 g nodig als representatief testmonster van een gemalen batch van 1 kg, lees verder.

Deze Cryo-Blade is een mooie aanvulling op de succesvolle Freezer Mill, die monsters vermaalt tot maximaal 200 gram.

  • DigiPREP verwarmingsblok – Dit systeem is met name geschikt voor ontsluitingen van uw monsters met zoutzuur, salpeterzuur, koningswater en fluorzuur(*).

ICP Analyse

  • Inorganic Ventures –  top kwaliteit anorganische standaarden, zowel stock- als op maat gemaakte standaarden. Nieuw zijn kant-en-klare reagentia voor de Discrete Analyzer (100% tevredenheidsgarantie).
  • Glass Expansion – top accessoires en verbruiksartikelen voor uw ICP-OES en/of ICP-MS.

Chromatografie

This post is also available in: Engels