Knauer wijst Instrument Solutions aan als distributeur

Instrument Solutions Benelux BV, een toonaangevende leverancier van hoogwaardige laboratoriumapparatuur en -oplossingen, is verheugd aan te kondigen dat zij door Knauer is aangewezen als distributeur voor de Benelux-regio. Deze benoeming is een erkenning van de expertise en het succes van Instrument Solutions Benelux BV in de wetenschappelijke en industriële laboratoriummarkt.

Als distributeur van Knauer zal Instrument Solutions het volledige assortiment van geavanceerde laboratoriuminstrumenten en -accessoires van Knauer aanbieden aan klanten in Nederland, België en Luxemburg. Knauer, een gerenommeerde fabrikant van analytische en preparatieve HPLC-systemen, kolommen en andere laboratoriumapparatuur, staat bekend om zijn technologische innovatie, betrouwbaarheid en klantgerichte benadering.

Link naar website van Knauer.

“We zijn verheugd en vereerd om de distributiepartner van Knauer te zijn voor de Benelux-regio”, aldus Jan Volkers, Product Manager van Instrument Solutions. “Knauer is een bekend merk in de laboratoriumsector die zijn producten in Duisland ontwikkelt en produceert, staat bekend om zijn hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. We kijken ernaar uit om onze klanten te voorzien van innovatieve oplossingen en technische ondersteuning van Knauer.”

Met deze nieuwe samenwerking versterkt Instrument Solutions haar positie als toonaangevende leverancier van laboratoriumoplossingen en biedt zij haar klanten een nog breeder scala aan hoogwaardige instrumenten en diensten.

Voor meer informatie over de producten en diensten van Instrument Solutions Benelux BV kunt u contact opnemen met:

Jan Volkers

Sales Manager

Tel; +31 (0) 88 4678 786

E-mail; j.volkers@instrument-solutions.com

Sina Saidifar

Product Specialist Chromatografie

Tel; +31 (0) 88 4678 747

E-mail; s.saidifar@instrument-solutions.com

This post is also available in: Engels