Een stap naar duurzaamheid: IV wijzigt verpakking!

Wist u dat Inorganic Ventures in 2022 bijna 150.000 flessen heeft verpakt? Als onderdeel van hun streven naar voortdurende verbetering hebben we een nieuw proces ingevoerd om de efficiëntie te verhogen en milieubewuster te zijn.
Met ingang van 1 september 2023 zullen de flessen niet langer worden verzegeld met plastic thermische tape op elke dop.

In het verleden was het toevoegen van thermisch verzegelde sluitzegels een goede manier om vervalsing aan te tonen, maar sinds de introductie van Transpiration Control Technology (TCT) vele jaren geleden, is dit proces overbodig geworden.

De hittebestendige tape voegt geen extra bescherming toe aan de oplossing. De doppen worden vastgedraaid met een ISO 17025-geijkte momentsleutel die ervoor zorgt dat de oplossing tijdens het transport volledig afgesloten en lekvrij is. TCT voegt een extra laag bescherming en daarmee ook manipulatiepreventie toe.

Vergeet niet dat het beste van TCT is dat de CRM’s hun wetenschappelijke integriteit tot vijf jaar na de productiedatum behouden. Het product mag maximaal vier jaar in de TCT-zak worden bewaard en daarna nog maximaal een jaar nadat het product uit de verpakking is gehaald.

Deze wijziging wordt toegepast op alle lots die na 1 september 2023 worden gefabriceerd. Wees gerust, deze verandering heeft geen invloed op de integriteit of kwaliteit van onze producten. Zoals altijd hebben de producten van IV een 100% klanttevredenheidsgarantie.

Als u vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team.

This post is also available in: Engels