Inorganic Ventures geaccrediteerd volgens ISO 17034-2016

Inorganic Ventures heeft zijn accreditatie volgens ISO 17034: 2016 voltooid. Het hoogste niveau van kwaliteitsborging in de gecertificeerde referentiemateriaal-industrie (CRM).

Deze accreditatie garandeert dat alle methoden die een fabrikant gebruikt om zijn CRM’s te certificeren gevalideerd en bewezen zijn. Kortom, ISO 17034 is het stempel van goedkeuring dat aangeeft dat de CRM’s van de fabrikant correct en competent zijn geproduceerd.

Inorganic Ventures is volgens ISO 17034 en zijn voorgangers langer geaccrediteerd dan enige andere fabrikant van anorganische standaarden”, zegt Chris Gaines, President van Inorganic Ventures. “We zijn er trots op een precedent te scheppen voor de rest van de industrie.“

Inorganic Ventures is op 17 september 2018 geaccrediteerd als ISO 17034: 2016, meer dan een jaar voordat deze overgang moest plaatsvinden. Daarnaast is Inorganic Ventures geaccrediteerd volgens ISO / IEC 17025: 2017 op 17 september 2018, meer dan twee jaar voor de vereiste overgangsdatum.

“We geloven in het bieden van de best mogelijke waarde aan onze klanten, terwijl we ervoor zorgen dat ze het product van de hoogste kwaliteit op de markt krijgen”, zegt Laura Robinson, Marketing Manager voor Inorganic Ventures.

U kunt meer informatie vinden over de ISO-certificeringen van Inorganic Venures en  kopieën van de certificaten vindt u hier.

 

Veel gestelde vragen

Onze methoden geven aan dat we ISO Guide 34-producten moeten gebruiken. Kunnen we nog steeds kopen van IV?

Ja, dat kan. Onze producten voldoen nog steeds aan of overtreffen de vereisten van ISO-handleiding 34 en voldoen nu aan de strenge eisen van ISO 17034: 2016.

Sommige van uw CoA’s verwijzen nog steeds naar ISO-Guide 34. Zijn ze nog steeds OK om te gebruiken?

Ja, dat zijn ze. Sommige van onze voorraadproducten die zijn vervaardigd en gecertificeerd vóór onze accreditatiedatum van 17 september 2018, verwijzen nog steeds naar ISO Guide 34. Er kan ook een korte vertraging optreden bij het bijwerken van sommige van onze documentatie, labels en website, maar u kunt verzekerd zijn dat de producten nog steeds worden geproduceerd volgens dezelfde hoge normen als u van IV gewend bent.

Waarom breng het me dat mijn CRM-fabrikant is geaccrediteerd volgens ISO 17034?

ISO 17034 garandeert dat alle methoden die door de geaccrediteerde fabrikant worden gebruikt om hun CRM’s te certificeren, gevalideerd en bewezen zijn en dat alle CRM’s correct en competent zijn geproduceerd. Het is als een verzekeringspolis voor de kwaliteit van het product.

Als een bedrijf is geaccrediteerd volgens ISO 17034, betekent dit dan dat al zijn producten worden gefabriceerd om aan deze productienorm te voldoen?

Nee. In feite hebben veel concurrenten van IV een veel beperktere reikwijdte in termen van welke producten feitelijk worden voorbereid met behulp van de gevalideerde processen en procedures die vereist zijn om te voldoen aan de ISO 17034: 2016-specificaties. U moet altijd het accreditatiegebied van uw leverancier bekijken voordat u uw CRM’s koopt. De scope van accreditatie van IV omvat een lijst met 31 pagina’s met producten, terwijl sommige ISO 17034-scopes van onze concurrenten een aantal pagina’s minder dan 10 pagina’s telt.

Over Inorganische Ventures

Inorganic Ventures vervaardigt sinds 1985 een hogere klasse van gecertificeerde referentiematerialen (CRM’s) tegen een eerlijke prijs. Onze CRM’s zijn ontworpen om stabiel, compatibel, NIST traceerbaar te zijn en zijn vervaardigd en getest onder ISO / IEC 17025: 2017 & ISO 17034: Richtlijnen voor 2016 (A2LA, 883.01 & 883.02). We maken bijna elk anorganisch CRM voor ICP, ICP-MS, IC, atomaire absorptie, natte chemie en QC-toepassingen. Eigen normen zijn in feite onze specialiteit. Als een ISO 9001: 2015 geregistreerd bedrijf (QSR-1034), is ons doel om het hoogste kwaliteitsproduct en de meest uitzonderlijke klantenservice en technische ondersteuning in de industrie te bieden.

Hun kracht ligt in het verzorgen van uw specifieke behoeften, Flexing To Your Spex!

This post is also available in: Engels