HPLC/GPC training ‘Haal meer uit uw HPLC en/of GPC’

Meld u aan voor de boeiende 3-daagse training ‘Haal meer uit uw HPLC en/of GPC‘, op 28 t/m 30 november 2023 bij ons zusterbedrijf SALM EN KIPP te Breukelen.

Aanleiding

Wij merken vaak in het veld dat gebruikers niet altijd op te hoogte zijn van alle uitgebreide mogelijkheden die HPLC en GPC/SEC bieden voor het bepalen van zaken zoals molmassa en grootte van componenten. Uw HPLC- of GPC/SEC-systeem is vaak in staat om meer informatie te verschaffen dan u wellicht vermoedt!

Benut uw HPLC en/of GPC optimaal!

Tijdens deze Engelstalige training krijgt u de kans om onder leiding van twee gerenommeerde experts, namelijk Dr. Christian Dauwe van AppliChrom en Dr. Klaus-Dieter Bures van WGE Dr. Bures, te ontdekken hoe u de verschillende aspecten van deze analysetechnieken kunt benutten aan de hand van een praktisch voorbeeld met gummibeertjes, inclusief verpakking. Hierbij komen de volgende mogelijkheden aan bod:

  • Het bepalen van componenten met een laag moleculair gewicht met behulp van HPLC.
  • Het vaststellen van componenten met een hoog moleculair gewicht via Gel Permeation Chromatography (GPC) en Size Exclusion Chromatography (SEC).

We zullen u leren hoe u de identiteit, concentratie, molaire massa en moleculaire grootte van de verschillende componenten kunt vaststellen, rekening houdend met diverse factoren, zoals het type chromatografiekolom, de meetcondities en het type detector.

Aan de hand van een praktisch voorbeeld met gummibeertjes, inclusief verpakking, worden componenten met een laag- en hoog moleculair gewicht bepaald.

Bovendien zullen we u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van HPLC en GPC/SEC, zodat u volledig geïnformeerd blijft over de mogelijkheden die deze analysetechnieken te bieden hebben.

Wij kijken uit naar uw aanwezigheid bij deze waardevolle training! Ongetwijfeld zal het u  helpen uw kennis en vaardigheden op het gebied van HPLC en GPC/SEC naar een hoger niveau te tillen. Schrijf u in en ontdek de ongekende mogelijkheden van uw analytische systemen!

Programma: (*)

  • Dag 1     Basis HPLC en GPC
  • Dag 2     GPC en SEC (voor gevorderden)
  • Dag 3     Calculeren van exacte massa m.b.v. GPC/SEC (voor gevorderden)

(*) Het is mogelijk om voor één of meerdere dagen in te schrijven.

Kosten (inclusief lunch en koffie, thee, frisdrank)

  • 1 dag                    € 500
  • 2 dagen               € 750
  • 3 dagen               € 950

Prijzen zijn vermeld exclusief 21% BTW.

Locatie

Kantoor van ons zusterbedrijf SALM EN KIPP:

  • Merwedeweg 5, Breukelen, NL

Aanmeldformulier HPLC/GPC training

This post is also available in: Engels