Instrumentvalidatie met NIST herleidbare glas & vloeistof referenties

starna_sci_banner139Starna® is marktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van Certified Reference Material (CRM) voor UV, Visible en Near Infrared fotometer applicaties. Alle CRM’s worden geproduceerd volgens ISO 17025 & ISO Guide 34 in het Starna UKAS geaccrediteerde laboratorium.

 • De CRM’s van Starna voldoen aan alle huidige eisen die de huidige internationale regelgeving voor UV, Visible en Near Infrared spectrofotometer instrumenten stelt.
 • Glasfilter CRM’s worden geproduceerd volgens de strenge normen die door National Metrology Institutes zijn opgesteld.
 • Alle vloeibare referenties zijn door warmtefusie afgedicht, waardoor problemen door vervuiling en lekkage worden geëlimineerd.
 • Een levenslange garantie dekt alle Starna UKAS gecertificeerde referenties op voorwaarde dat de CRM’s minstens om de twee jaar opnieuw worden gecertificeerd.
 • Herkalibratie wordt gegarandeerd binnen 6 werkdagen uitgevoerd.

Starna Demountable Mico-Volume (DMV) Bio Cell

Ontworpen voor laboratoria die laag volume bepalingen van nucleïnezuren of eiwitten willen doen zonder te investeren in een speciaal instrument hiervoor. De Starna® DMV-Bio Cell is compatibel met alle belangrijke UV-Visible spectrofotometers zonder afbreuk te doen aan de nauwkeurigheid of reproduceerbaarheid.

De Starna ‘Demountable Micro-Volume (DMV) Bio Cell maakt gebruik van geavanceerde precisie technieken en materialen en een gepatenteerd optisch systeem dat er voor zorgt dat voldoende energie beschikbaar is om een laag volume monster nauwkeurig en reproduceerbaar, én over een breed absorptiebereik te meten. Deze elegante oplossing voor een klassiek probleem heeft geresulteerd in een cel die in alle standaard celhouders past.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels