CompassCDS

CompassCDS is het universele Chromatografie Data Systeem van Scion Instruments. Het is ontworpen voor het aansturen van instrumenten, het acquireren van meetdata, verwerken van analysedata en maken van rapporten.

CompassCDS is afkomstig uit de legendarische Galaxie CDS en heeft zich ontwikkeld tot de nieuwste generatie CDS die gemakkelijk integreert met LIMS, PCS/SCADA, ERP en andere veelgebruikte data management systemen.

Single Platform – Simply Powerful

De bedieningsvriendelijke en intuïtieve grafische User Interface (GUI) is ontworpen om de ervaring voor de Operator te verbeteren door Workflows te stroomlijnen. Gevolg hiervan is dat de monsterdoorvoersnelheid wordt verhoogd. Wanneer de Dual View functie in combinatie met de InstantView optie wordt gebruikt, stelt het gebruikers in staat om vanuit een enkel scherm, zonder gegevensbestanden op te hoeven halen, monsters te verwerken, live data-acquisitie uit voeren en resultaten te beoordelen en te rapporteren.

Compass CDS wordt ook standaard geleverd met een kit die nodig is om laboratoria te ondersteunen die moeten voldoen aan o.a. 21CRF11 en ISO/IEC 17025.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *

  This post is also available in: Engels