NovaWAVE

een nieuwe categorie in magnetron ontsluiting.

De NovaWAVE is een volledig geautomatiseerde ontsluitingstunnel van SCP Science die werkt met 12 dynamische Microwave Cavities.
Uniek is dat ieder van deze Microwave Cavities afzonderlijk regelbaar is. Per monster kan dus individueel een temperatuurgestuurde methode worden toegewezen. De NovaWAVE SA (Stand Alone) is uit te breiden naar de Novawave FA (Fully Automated). Deze FA beschikt over een geautomatiseerde ontsluitingstunnel en Transporter en ontsluit, koelt en vent geheel automatisch tot 168 monsters.

Unieke eigenschappen

Unieke eigenschappen

  • 12 microwave cavities en 12 dedicated IR temperatuursensoren
  • onafhankelijke temperatuurregeling, monitoring en controle per monster
  • ontsluit uiteenlopende matrices gelijktijdig met dezelfde methode
  • tot 12 verschillende methodes in één run
  • Overdrukbeveiliging door gecertificeerde safety caps
  • ontsluit 1 tot 168 monsters per run; activeert alleen de cavities met monster
  • intuïtieve software controle via de ingebouwde Linux touch screen interface
  • te gebruiken met 50ml of 75ml kwarts of teflon vessels

MiniWAVE

MiniWAVE is een compact magnetron ontsluitingssysteem dat bestaat uit een Touch Screen Controller en een magnetronmodule die uitbreidbaar is tot 4 magnetronmodules. Onderling zijn deze met elkaar verbonden. Iedere module ontsluit tegelijkertijd tot 6 monsters in 75mL PFA Teflon of Kwarts vaatjes. Bij gebruik van 2 of meer modules is het mogelijk om per module volledig verschillende monstertypen te verwerken met ieder zijn eigen monsterspecifieke condities.

Een IR sensor volgt de temperatuur van ieder vaatje. Een centraal geplaatste 1000Watt magnetron voorziet op iedere plek gelijke magnetron-energie. Met dit unieke ontwerp wordt de microgolfenergie gelijkmatig over de ontsluitingskamer verdeeld en voorziet op die manier van monster tot monster reproduceerbare resultaten. Ideaal voor milieu-, landbouw-, aardolie-, geologische-, voedsel- en biologische monsters.

Contactformulier

Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00uur binnen 1 werkdag contact met u op.
Alvast onze hartelijke dank.

Uw organisatie *

Uw naam *

E-mail adres *

Telefoonnummer *

Vraag *

[recaptcha]