Scion LC6000 HPLC

Het ontwerp van de 6000 Serie HPLC van Scion Instruments is robuust en gericht op een maximale uptime met minimale operationele kosten. Een reeks aan automatiseringsopties om de workflow te optimaliseren is hieraan eenvoudig te koppelen.

De behuizing is gemaakt van hittebestendige, chemicaliënbestendige en UV-stralingsbestendige materialen. De binnenwanden van de modules zijn gemaakt van corrosiebestendig materiaal om vocht en verdamping van oplosmiddelen op te vangen. De kolomoven is voorzien van lekdetectors die de kleinste lekkages van oplosmiddelen en gassen op te sporen. Aan de robuustheid van het instrument dragen verder bij: functies voor deurvergrendeling, automatische uitschakeling en een signalering als de lamp vervangen moet worden.

1
2
3
4
5
1

6510 Organiser (Solvent Cabinet)

2

6100 Quaternary Pump

3

6210 Autosampler

6220 Autosampler with cooling unit

4

6310 Column overn with Peltier

5

6410 Ultraviolet Detector

6430 Diode Array Detector

6440 Fluorescence Detector

6450 Refractive Index Detector

Eigenschappen LC6000

Uitstekende gradiënt- en debietnauwkeurigheid

De Scion 6100 Quaternaire pomp beschikt over een nieuwe lagedrukmodus genaamd ‘High Frequent Mode’ (HFM). Deze pomp maakt gebruik maakt van een dubbele schakelfunctie van de doseerkleppen. Hiermee wordt in hoge mate de vloeistofpulsatie onderdrukt wat zorgt voor een superieure reproduceerbaarheid van de gradiënt en de retentietijden.

Zeer nauwkeurig injectievolume

Een nieuwe, accurate injectiespuitaandrijving zorgt voor zeer nauwkeurige injecties.

Ultra-lage Carry-over

Geheel herziene spoelprotocollen in combinatie met een stringente temperatuurregeling hebben geresulteerd in een superieure precisie-autosampler met een extreem lage Carry-over.

Scherpe pieken met uitstekende pieksymmetrie

De SCION 6310/6320 kolomoven met Peltier-element verwarmt én koelt heel precies. Dit levert scherpe pieken met een uitstekende pieksymmetrie. De kolomoven biedt plaats aan drie 300 mm analytische kolommen met 3D-Tag die zijn voorzien van een beschermkolom.

Een keur aan stabiele, nauwkeurige en gevoelige detectoren is beschikbaar, waaronder UV- en DAD-detectoren.

Compass CDS-aansturing

De SCION 6000 Serie HPLC kan volledig worden aangestuurd met CompassCDS, het

voorbeeld chromatogram

Chromatografie Data Systeem van Scion. Dit houdt in: de volledige instrumentbesturing en -automatisering, een complete suite van integratie-, kalibratie- en rapportagetools en conform de volledige 21CFR11.

Laag volume ontgassing opties

Om zoutneerslag uit de mobiele fase te voorkomen, is de Scion 6000 Serie HPLC voorzien van een automatisch wasmechanisme voor plunjers dat schade aan de pompafdichting of de plunjer voorkomt. De laag-volume ontgassingseenheid vermindert de spoeltijd van het oplosmiddel en vermindert de hoeveelheid gebruikt oplosmiddel.

LC-kolommen

We bieden met de 6000 Serie HPLC een volledige productlijn LC-kolommen. Een brede selectie van basismaterialen, afmetingen, functionele groepen en deeltjesgroottes is nu beschikbaar voor de meeste HPLC-toepassingen.

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *