Aanbod voor Atomaire spectroscopie

Ons aanbod voor deze technologie is veelzijdig. Zo kunt u bij ons terecht voor standaarden, monstervoorbewerking, accessoires en verbruiksartikelen voor verschillende technieken binnen de atomaire spectrometrie, zoals AAS, AES (vlamfotometer), XRF en ook ICP-OES.

Hieronder worden deze kort uiteengezet.

Standaarden

De kwaliteit van uw analyzer valt of staat met standaarden. Wij bieden ISO 17025 geaccrediteerde anorganische en organische standaarden (o.a. Conostan) en CRM, die volgens ISO Guide 34 worden geproduceerd door Inorganic Ventures en SCP Science. Zo kunt u zowel standaarden als 2nd Source standaarden bij ons kopen.

ICP verbruiksartikelen

Voor de meeste merken ICP/ICP-MS’en die op de markt zijn leveren wij Nebulizers, Spray Chambers, Torches, Cones en RF Coils. Deze producten van onder andere Glass Expansion en Savillex zijn een uitstekend kosteneffectief alternatief voor originele producten van Agilent, PerkinElmer, Shimadzu, Thermo Scientific et cetera.

Randapparatuur

Gasgeneratoren produceren uit de lucht ultra zuivere stikstof, waterstof of lucht. Zo kunt u de stikstof die wordt gegenereerd inzetten als Purge gas en de waterstof als reactiegas voor de Collision plasmakamer. Afhankelijk van uw applicatie adviseren wij u gasgeneratoren van Claind of F-DGSi.

AAS

Voor de AAS, Atomic Spectroscopy Spectrometer, bieden wij Multi Element instrumenten voor vlam, grafietoven en/of hydride, alsook verbruiksartikelen hiervoor.

AES (vlamfotometer)

Voor bepaalde type toepassingen is de vlamfotometer een uitstekend kosteneffectief instrument om snel de concentratie van veelgebruikte elementen te bepalen. Wij vertegenwoordigen BWB Technologies met hun geavanceerde vlamfotometers.

ICP-OES

De Ultima Expert ICP-Optical Emission Spectrometer van Horiba Scientific onderscheidt zich door de lage detectielimiet van 2,5 µg/L. Het standaard spectrale meetgebied voor dit systeem is 160nm – 800nm. Als u applicaties heeft voor deze lage concentraties kan deze ICP-OES interessant voor u zijn.

This post is also available in: Engels