DigiPREP Afzuiging

Ergonomische zuurkasten voor op de labtafel, ontworpen voor DigiPREP HP, DigiPREP Jr. en DigiPREP MS. Kan ook worden gebruikt voor de opslag van schone ICP-MS-benodigdheden (zoals torches, spraychambers, cones, enz …). De omgevingslucht wordt aangezogen door HEPA-filterkits (2) voor een schone en gelijkmatige luchtcirculatie. De bovenste poort van de zuurkast kan worden aangesloten op een 10 voet-uitlaat slang (apart verkrijgbaar). De optionele Digivac kan worden aangesloten op de bovenkant van de uitlaatpoort voor extra zuigkracht.

Een aan de voorzijde gemonteerde, geïntegreerde Lexan® deur glijdt moeiteloos voor gemakkelijke toegang tot monsters. Universele poorten (2) bieden een manier om netsnoeren of een DigiSET-probe te installeren om de efficiëntie van DigiPREP-systemen of laboratoriuminstrumenten te verbeteren zonder de luchtkwaliteit in gevaar te brengen. Gefabriceerd onder een ISO 9001: 2008 gecertificeerd kwaliteitsprogramma. De zuurkast wordt plat verzonden en kan zonder gereedschap in 90 seconden worden gemonteerd.

• Filter lucht door HEPA-filterkits voor een schonere luchtstroom

• Geïntegreerde “terugrol” deur
– schuift soepel voor gemakkelijke toegang

• Gemaakt van Lexan®
– Biedt duurzame en doorzichtige constructie

DigiPREP Fumehood 39

Bench-top zuurkast voor autosamplers, warmhoudplaten en waterbaden. De hoogte van de zuurkast en de toevoeging van universele poorten (4) bieden flexibiliteit om laboratoriuminstrumenten onder te brengen. Omgevingslucht wordt door de dubbele HEPA-sets gezuiverd. Een krachtige blaasunit (apart verkrijgbaar) zuigt voortdurend lucht aan in de zuurkast.

DigiPREP Samplehood

Bench-top zuurkast ontworpen voor conventionele autosamplers, warmhoudplaten en waterbaden. Omgevingslucht aangezogen door de dubbele HEPA-filteradapters bieden een schone en gelijkmatige luchtcirculatie. Verhoging van de zuurkast en de toevoeging van universele seriële poorten (4)bieden flexibiliteit voor de in het laboratorium onder te brengen instrumenten.

DigiVAC Top

Dampverwijderingssysteem ontworpen voor 48 posities DigiPREP MS-blokken. De DigiVAC top wordt op het destructieblok geplaatst om kostbare ruimte in de zuurkast te sparen. DigiVAC afzuiging aanbevolen voor afzuiging.

Opmerking: wordt geleverd met adapter voor Universal Scrubber-systeem en 2 x 24-positierekken voor gebruik met DigiVAC.

Digivac Blower

Afzuigunit met variabele snelheid voor het afvoeren van dampen van een DigiVAC-afzuigkap of DigiPREP-afzuigkappen.

Inclusief:

 • 1 meter slang met 90 graden elleboog om de kap aan te sluiten op de afzuigunit
 • 2 meter uitlaat slang om de afzuigunit op de afzuigkap of het rookkanaal zetten

Digiset

Ontworpen om DigiPREP-verwarmingssystemen uit te schakelen zodra een vooraf bepaald volume van
monster wordt bereikt in een DigiTUBE. Combinatie van een visueel alarm en automatische uitschakeling.
DigiSET biedt een controleerbaarheid van de monstervoorbereiding dat niet beschikbaar is bij soortgelijke systemen.

DigiSET is ontworpen voor destrucitemethoden waar monsters volume-reductie vereisen (volumeregeling ± 2,5 ml). Geproduceerd onder een ISO 9001: 2000 gecertificeerd kwaliteitsprogramma. CE, UL en CSA goedgekeurd.

• Automatische uitschakeling van het DigiPREP-systeem zonder laboratoriumtoezicht
– Maakt een nacht digesties en verdampingen mogelijk
– Verhoog de labefficiëntie door uurwerken automatisch te verteren
• Gefabriceerd met een corrosiebestendige behuizing
– Elimineert monsterverontreiniging van het instrument
– Corrosiebestendig voor een lange levensduur

Contactformulier

  Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur binnen 1 werkdag contact met u op.
  Alvast onze hartelijke dank.

  Uw organisatie *

  Uw naam *

  E-mail adres *

  Telefoonnummer *

  Vraag *